Kavomat za domačo uporabo in za pisarno ali kavarno je lahko pameten. To pomeni, da kavomat naredi vse sam in dobili boste skodelico profesionalno pripravljene kave, ne da bi znali sploh skuhati kavo. Vaša naloga je dejansko le to da izberete pravi okus kave in da jo namestite v aparat, napotile vrč z vodo, nastavite program kot pri drugih gospodinjskih aparatih in pritisnete gumb za začetek delovanja. Nato bo v nekaj minutah kava nared. Lahko jo boste z užitkom spili ali postregli gostom in sodelavcem ter družini.

kavomat

Mini in profesionalni avtomatski kavomat deluje na kapsule, v katerih je kavna mešanica že narejena in zmleta na primerno debelino. Kapsule so na razpolago na internetu in jih naročite kolikor želite. Na voljo je veliko okusov za črno kavo ali belo kavo z mlekom. Recepte dobite na internetu ali v navodilih in si pripravite okusno ter profesionalno kavo, kot bi jo dobili v baru in bi jo pripravil profesionalni barist.

Vaš kavomat namreč zna vse. Glede na nastavitev vam bo kavo pripravil hitro in učinkovito. Segrel bo vodo na pravo temperaturo, uporabil kavo iz kapsule in po potrebi dodal mleko, če ste izbrali tak program. Katera kava je za kakšen program, je napisano v navodilih ali pa se posvetujte s prodajalcem in vam bo svetoval, kaj kupit glede na vaš okus. Pri tem vam bo kavomat odličen pripomoček in pomočnik, na katerega le pritisnete in kava se bo skuhala sama.

Da je res okusna, boste ugotovili sami. Ljudem lahko ponudite najokusnejšo kavo je možno brez, da bi jo šli naročiti v bar ali da se s tem ukvarjate pol ure in več. V nekaj minutah boste imeli kavo narejeno in v desetih minutah boste lahko postregli vse goste. Medtem ko strežete, se že dela druga kava. Strojček je super za vzdrževanje in pomivanje, zato vam tudi to ne bo vzelo skoraj nič časa. Pa še cena je nadvse ugodna.

zobobol Previous post Najpogostejši razlogi za zobobol
odvetnik za odškodnine Next post Kako vam pomaga odvetnik za odškodnine do visokega zneska