Imate tudi vi doma svoj lasten tiskalnik, ker je narava vaše službe taka, da morate stalno nekaj tiskati? Ali pa otroci skoraj vsak dan tiskajo kakšne delovne liste z vajami za šolo? Canon kartuše so torej nekaj, kar pogosto rabite – no, pa ne le canon, na voljo imate tudi nešteto drugih blagovnih znamk kartuš, odvisno pač od tega, kakšen tiskalnik uporabljate.

Epidemija covida-19 je spremenila marsikakšno navado ljudi – nekateri morda še zdaj nakupujete zgolj preko spleta ali pa hodite v trgovine zgolj takrat, ko je res nujno, ne posedate več cele dneve na kavah v kavarni, temveč si jo raje skuhate doma, filme raje gledate iz domačega kavča, kakor pa, da bi šli v kino in podobno. Kot rečeno, to počnete zgolj nekateri, spet drugi pa so že popolnoma pozabili, da ta virus »razsaja« po našem planetu in spet svobodno hodijo kjerkoli in kadarkoli se jim zazdi.

A v tistem času, ko smo bili primorani biti zaprti v svojih domovih, smo se morali glede marsičesa prilagoditi. Tudi glede tiskanja na primer – če ste bili nekateri navajeni, da hodite v razne fotokopirnice ali na javne printboxe, kadar pač rabite kakšno fotokopijo dokumenta, to kar naenkrat ni bilo več mogoče. Verjamem, da ste si zato mnogi izmed vas omislili lastne tiskalnike oz. fotokopirne stroje. A če imate tiskalnik, rabite tudi Canon kartuše oz. kartuše, ki ustrezajo proizvajalcu vašega tiskalnika.

Canon kartuše (in kartuše nasploh) lahko, ko vam jih zmanjka, enostavno naročite kar preko spleta. Na voljo so vam različne velikosti kartuš, prav tako pa lahko izbirate med črno barvo in barvnimi kartušami, odvisno od tega, kakšne kopije običajno rabite – če tiskate zgolj dokumente, kjer ni potrebe, da bi bili ti natisnjeni barvno, potem ne rabite kupovati barvnih kartuš, vzemite le črno. Kupite si torej tiskalnik in kartuše, pa ne boste nikoli več rabili razmišljati, kdaj je katera fotokopirnica odprta, da boste lahko natisnili, kar pač rabite.

vrtni rastlinjaki Previous post Vrtni rastlinjaki za vsak vrt
ukanc apartmaji Next post Ukanc apartmaji, kjer vas čaka pravljičen oddih