Če želite, da bo vaše podjetje uspešno delovalo še vrsto let, ali pa ste se šele sedaj poglobili v te vode in je vaša želja imeti podjetje, vendar ne veste nič o poslovanju, je potem notranja revizija prava odločitev za vas. Veliko ljudi, ko sliši besedo notranja revizija pomisli na policijo, ali pa nekaj kar bi vam lahko vzelo podjetje. Ampak to ni res! Notranja revizija pomaga in svetuje pri problemih na katere naletite kot podjetje. Pomaga vam na boljše prepoznavno mesto na trgu in pomaga pridobiti še več zadovoljnih strank, ter vas finančno dvigniti na boljše mesto.

Z pomočjo, ki jo vam nudi notranja revizija boste postali bolj znani. Izognili se boste tudi morebitnim finančnim padcem, ki bi lahko tvegano učinkovale na vaše podjetje. Veliko je tudi novih ljudi, ki jim je bila že otroška želja imeti neko podjetje. Taki se ponavadi spustijo v to brez kakšnega koli pojma o tem kako deluje vse skupaj. Naloga notranje revizije je to, da vam pomaga svetovati, izboljševati delovanje organizacije, uresničiti cilje in upravljanje tveganj, če ste na takem mestu.

Vsi ne moremo vedeti vsega. Vsak je izobražen na svojem področju, ki ga najbolje obvlada, ostali pa za druga področja in z skupno pomočjo lahko dosežemo vse cilje in želje. Zato nam tudi notranja revizija ponuja to pomoč. Torej če ste mislili, da je to nekaj slabega, zdaj veste da ni. Notranja revizija se izvaja na področjih, kot so na primer kadrovska področja, javna naročila, proračuni občin, interni akti, prihodki, upravljanje z terjatvami, inventura, zaključni računi in tako naprej. Podjetje Loris vam lahko pomaga z njihovimi storitvami in izobraženimi zaposlenimi na vseh naštetih področjih. Če vas mogoče zanima še kaj, jih kontaktirajte na njihovo telefonsko številko ali pa email naslov naveden na dnu spletne strani. Dodatna vprašanja so pri njih vedno dobrodošla.

Previous post Dobre klimatske naprave
Next post Sve o aminokiselinama