Ali vam ni všeč vaš osebni zobozdravnik ? Ali menite, da bi lahko naredili več zase in za svoje oralno zdravje? Vam morda vaš trenutni zdravstveni center ne odgovarja in še ne veste kam bi šli na pregled? Luxdental je zobozdravstvena ordinacija za vas. Luxdental je zobozdravstveni center, kjer ustvarjajo brezskrben nasmeh.  So namreč pacientu prijazna in cenovno zelo ugodna zobozdravstvena ordinacija, kjer pa imajo zares obsežen izbor storitev ,ki jih vam ponujajo. Tam imajo najsodobnejšo opremo za diagnostiko za zdravljenje zob. Luxdentnal je zelo priznan zobozdravstveni center z le najboljšimi strokovnjaki z visoko izobrazbo.

luxdental Luxdental ima najsodobnejšo zobozdravstveno opremo, s katero ustvarjajo in povrnejo nasmeh vsem, ki so ga izgubili ali pa so ga želeli izboljšati. Zagotavljajo vam tudi brezbolečinske posege, zatorej vas naj ne bo strah obiska. Tudi, če ne nameravate imeti kakršnega koli posega vam toplo priporočam, da se prijavite vsak na posvet, da vidite, da je Luxdental ordinacija za vas. Luxdental zobozdravstvo je center, kjer se posvetijo vsakemu posamezniku in to individualno. Namenijo vam lahko veliko pozornost, vam prisluhnejo in nenazadnje še svetujejo. Garantiram vam, da če se odločite za obisk ne boste razočarani, temveč pozitivno presenečeni. Ko boste enkrat stopili v njihovo ordinacijo, se boste vrnili nazaj.

Kaj vse vam ponuja Luxdental?
Luxdental vam nudi veliko storitev, te pa so estetsko zobozdravstvo, torej če imate kakšne poškodbe zob, potem zdravljenje zob, sem spada zdravljenje korenin, beljenje zob s pomočjo folij in belilnega gela, njihova zelo dobra stroka je zobna protetika, a ta je popolnoma novejša in sodobna, implantologija- sem spadajo zobni vsaki in fiksne zobne proteze. Ukvarjajo se tudi z oralno kirurgijo, tam pa se gre za odstranitev modrostnih zob, dograditev kosti, podaljševanje klinične krone, reženjska operacija. Imajo tudi smer ortodontija, torej zobni aparati Paradontologija za zdravljenje bolezni, čiščenje zobnega kamna in pa oblog ter pa še rentegnsko slikanje zob.

Previous post Odlične slušalke
Next post Notranja vrata