Se zanimate za študij ekonomije? Potem je študij na ekonomski fakulteti prava odločitev za vas. V Sloveniji imate na voljo kar nekaj izbire za izobraževanje na ekonomski fakulteti. Nekaj je javnih prav tako pa tudi zasebnih fakultet za ekonomijo med katerimi lahko izbiramo. Eno izmed njih, bomo opisali v tokratnem članku. Ekonomska fakulteta katoliškega inštituta v Ljubljani, je prava izbira za vse, ki si želijo postati strokovnjak na ekonomskem področju, zraven pa lahko pridobijo še veliko več https://www.katoliski-institut.si/vsebina/ekonomska-fakulteta. Ekonomska fakulteta nam nudi enako količino koristnih informacij in znanj, kot nam jih nudijo klasične ekonomske fakultete. Ob zaključku šolanja vsak študent pridobi naziv Univerzitetnega diplomiranega ekonomista, vse to pa lahko dosežemo v pičlih treh letih. Program je skladen z bolonjskim programom, ter omogoča vsem svojim študentom, da nadaljujejo na kateri koli fakulteti po vsem svetu.

Ekonomska fakulteta omogoča vsem svojim študentom širok spekter znanja z vseh področji. Poleg obveznih predmetov pa ekonomska fakulteta omogoča tudi udeležitev različnih dejavnosti, ter pridobitev dodatnih znanj ter izkušenj z drugih področij izven ekonomskega področja, saj to vsakemu študentu da neko dodano vrednost ter prednost pri nadaljnji karierni poti. Poleg dodiplomskega programa pa lahko izberemo tudi podiplomski študij ekonomije, ki ga nudi ekonomska fakulteta. Poleg podiplomskega pa je najbolj zavzetim študentom na voljo tudi doktorski študij. S tem študijem lahko s pomočjo kakovostnega programa in odličnih učnih vsebin dosežemo naziv doktor poslovnih ved.

Poleg študija na matični fakulteti, lahko študentje ekonomske fakultete izkusijo tudi odlične priložnosti za pridobitev novega znanja in izkušenj s študijem na tujih fakultetah. To lahko dosežejo s pomočjo študijske izmenjave. Možnost izmenjave spodbujajo pri prav vseh študentih, seveda pa ne manjka tistih najbolj zagretih. Poleg pridobivanja novih znanj, utrjevanja tujega jezika angleščine, imajo študentje tudi možnost učenja novega jezika in kulture, poleg tega pa se na izmenjavah pogosto spletemo vezi, ki nas spremljajo tudi po koncu študijskih poti.

Previous post Zašto je branding dobar za vašu tvrtku?
Next post Izdelava spletnih strani za vsakogar