Že eno leto živo drugače, kot prejšnja leta. Sedaj ne bomo govorili oziroma pisali ali je to prav ali ne kdo ima prav ampak kako se moramo zaščititi pred tem virusom, ki nas je napadel. Ni prišel samo k nam v Slovenijo ampak se širi še vedno po celem svetu. Že lani smo dobili navodila, da moramo uporabljat maske na našem obrazu. Dobra zaščita mask naj bi preprečevala okužbo, posebej, ko smo v družbi večih ljudi. Zaščitne maske so postale naša dodatna oprema, če lahko temu tako rečemo, saj so povsod z nami.

Ko se je vse skupaj začelo je bil velik problem. Ljudje so govorili, da jih zaščitne maske dušijo, da dobivajo razne napade in še ogromno drugih vzrokov so imeli. Koliko je bilo resnice v tem ne bomo vedeli, ampak jim druga ni preostalo, kot da so jih morali nosit. Je bila tudi težava maske kupiti. Saj jih v določenem času ni bilo za dobiti nikjer. Danes zaščitne maske dobimo že povsod in to tudi tiste kvalitetne. Če pogledate na spletno stran zgoraj, vidite da jih dobite za majhen denar in to kar 50 kosov.

zaščitne maske

Zaščitne maske po moje nihče ne uporablja pravilno. Saj marsikdo je ne vrže v smeti, ko pride iz trgovine ven. To je že prva napaka, ki delamo sigurno vsi narobe. Maske se nam valjajo po žepih, torbicah, avtih, glavnem povsod, kjer jo lahko odložimo. Zaščitne maske moramo nositi v notranjih prostorih še danes in mislim, da še lep čas jih bomo morali. Če jih nimate, si jih naročite še danes, da vam jih ne bo zmanjkalo, ko jo boste potrebovali. Mislim, da smo se do danes vsi navadili na jih tudi mi, ki nosimo očala. Od začetka je bila težava, saj se mi so očala vedno rosila. Danes nimam več te težave, ker mi druga ne preostane, da si zaščitno masko pravilno namestim.

bioresonanca ljubljana Previous post Bbioresonanca ljubljana odkrije vzroke bolezni in jih odpravi
notranja vrata Next post Notranja vrata pripomorejo k izgledu prostora