Bioresonanca ljubljana je kraj, kjer izvajajo bioresonanco za zdravljenje različnih težav v telesu. To potekla tako, da telo prejme določene frekvence resonanc, ki mu manjkajo, da se uravnovesi nazaj,  kot mora biti in zdravljenje začne potekati. Zdravljenje dejansko opravi tle osamo, kot je tudi sprogramirano. Kako bioresonančna terapija pomaga, si preberite na tej povezavi https://www.vita-spa.si/bioresonancna-terapija/, kjer najdete podatke, kako deluje bioresonanca ljubljana in kaj ponuja strankam.

bioresonanca ljubljana

Bioresonanca ljubljana s posebnim postopkom preveri vaše frekvenčne vzorce in na podlagi tega se ugotovi, kaj je narobe, ali imate v telesu prisotnost motenj, gliv, toksinov, virusov in težkih kovin. Ko se to ugotovi, potem spustijo v telo preko aparata zdravilne frekvence, zdravilna nihanja, ki jih telo sprejema in se začnejo dogajati spremembe na boljše proti ozdravitvi. Na ta način se odpravijo vse tegobe, tudi na primer alergije, pa prebavne motnje, če imate težke migrene, boreliozo, glivične okužbe in izgorelost ter kronično utrujenost.

Bioresonanca ljubljana odpravlja še druge težave s pomočjo bio resonančne terapije in te so oslabljeno delovanje imunskega sistema. Če imate težave s hormoni, potem se lahko odpravi z bio resonanco tudi to ter težave pri menopavzi. Tudi, kar se tiče zdravil, bodo bolje učinkovala in ne bodo tako škodljiva organizmu, če ji jemljete. Na ta način lahko izgubite tudi telesno težo iz shujšate, ker vam bodo žleze bolje delovale in tudi prebava.

Bioresonanca ljubljana vam bo pomagala odkriti, katere težave imate in kakšni so vzroki teh težav, kajti če se to odkrije, je bistveno lažje tudi odpraviti bolezni.  Terapevtska naprava za bio resonanco vam bo povrnila moč in možnost telesa za samo ozdravitev in dlje časa boste zdravi, ter se boste bolje počutili, kot prej.  S to terapijo vam bodo določili, kateri organ je pri vas najbolj obremenjen i tega se bo najprej uravnovesilo. Izvedli vam bodo tudi terapijo čaker, ki zagotovo pomaga.

robotske kosilnice Previous post Ali robotske kosilnice kosijo tudi strme bregove?
zaščitne maske Next post Zaščitne maske za naš obraz