Robotske kosilnice so ena najboljših inovacij kdaj koli, ker so tako pametne, da kar same kosijo vaš vrt in druge travne površine. Obdelajo do 1300 m2 površine, kar je izjemno in delajo lahko precej časa z eno polnitvijo. Če nimate časa kositi vsak teden ker trava res tako hitro raste, potem je rešitev na dlani, to so robotske kosilnice. Samo programira se jih s preprostimi gumbi, kaj naj naredijo in potem se že same naučijo vse o vaši površini ter nemoteno kosijo vse dni.  Ker vsebujejo umetno inteligenco in močan akumulator na elektriko, je to mogoče. So pa brezžične.
robotske kosilnice
Robotske kosilnice so bistveno bolj tihe od motornih, sliši se le košenje ne pa ropotanje motorja, kot je to v navadi pri kosilnicah na mešanico. Pa še smrdijo ne, kar je super za sosede, ki jih to ne bo več nerviralo. Vi pa boste šli lahko od doma in pustili kosilnici, da naredi svoje delo, ko vas ni doma. Ko se boste vrnili, bo že vse narejeno, kot po čudežu. Vendar to še ni vse. Ne boste verjeli, ampak te kosilnice imajo tako možnost, da pokosijo travnate površine po določenem vzorcu. Nekaj imajo že v programu, na primer izgled nogometnega igrišča.
Sami veste, d ko kosite, se za kosilnico vidijo sledi, ki potem na travi pustijo vzorec glede na to, kako ste kosili. Teh vzorcev je lahko kar nekaj, če vam nobeden ni všeč od teh, mi jih ima kosilnica programirane, potem naredite svojega. Vse to zmorejo robotske kosilnice. Investicija vanj ni velika glede na to, koliko časa in truda vam bodo prihranile, vi pa boste imeli vedno urejeno okolico.
Zelo kakovostne robotske kosilnice pa zmorejo še več od tega. Namreč pri nas je teren kar razgibam in skoraj nihče nima prav ravnega terena. Ponekod je klanec kar hud. dobijo se tudi take kosilnice, ki kosijo neravne terene in klance.
dopolnilno zdravstveno zavarovanje Previous post Dopolnilno zdravstveno zavarovanje
bioresonanca ljubljana Next post Bbioresonanca ljubljana odkrije vzroke bolezni in jih odpravi