Kateri ogromno obiščejo zdravnika oziroma še kakšne specialiste in kaj podobnega vedo, da če bi morali vse plačati ne bi si mogli vsega privoščiti. Pri nam moraš imeti sklenjeno dvoje zavarovanje, da imamo lahko vse storitve tako rečeno zastonj. Imeti moramo osnovno, kar nam plačuje delodajalec, če smo zaposleni in tukaj je še dopolnilno zdravstveno zavarovanje, ki si ga plačujemo sami. Sklenitev dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja ni nujna, ampak je zelo priporočljiva. Zakaj, bomo povedali v nadaljevanju, če boste dalje brali.

Dopolnilno zdravstveno zavarovanje ni za nikogar obvezno, da ne bo pomote. Ampak, če boste šli k zdravniku, bog ne daj v bolnico na kakšno operacijo ali kaj drugega pa so bo poznalo. Pomeni, da boste morali nekaj plačati. Ne plačate vsega, kar bo na računu, ker vam ostalo krije osnovno zavarovanje. In sedaj se mogoče vsi tisti, ki ga nimate sklenjenega vprašate kam se obrniti, da si vse to porihtate oziroma uredite. Ja to si morate sami urediti, nihče vam drugi ne bo prav tako vas ne bo nihče spomnil.

dopolnilno zdravstveno zavarovanje

Dopolnilno zdravstveno zavarovanje si uredite pri različnih zavarovalnicah. Poglejte na spletno stran, katere zavarovalnice vam ponujajo in koliko vas na mesec stane premija. Vsak mesec boste domov dobili položnico ali pa si boste uredili kar prek trajnika. Ko končate srednjo šolo, če ne greste se dalje šolat se morate sami za dopolnilno zdravstveno zavarovanje pobrigat. Agent na zavarovalnici vam bo uredil vse in začeli boste dobivat položnico. Za vse ostale pa velja po 26 letu starosti. Nekateri si ga ne plačujejo, ker pravijo da ne hodijo k zdravniku. To je res, ampak nikoli ne veš kje te čaka kakšna nesreča, čeprav jo ne kličemo. Mislim da je bolje si plačevati dopolnilno zdravstveno zavarovanje, kot potem plačevati velike zneske. Zato ne gledat na denar, raje si plačujte vsak mesec, ogromno pa lahko tudi izveste na spletni strani zgoraj.

brisalci Previous post Kakovostni brisalci zdržijo tudi do nekaj let
robotske kosilnice Next post Ali robotske kosilnice kosijo tudi strme bregove?