Brisalci so izjemno pomembni, da se lahko po dežju ali snegu peljemo z avtom po cesti, drugače to res ne gre. Če še ne veste, je brisalce na začetku prejšnjega stoletja izumila ženska, ko sta z možem vlekla gumo preko šipe, bila pa je nazvana na špagi. Čisto analogna, ročna zadeva in bila sta izjemno konkurenčna, ker sta se lahko vozila, ko so drugi stali za cesto. Danes ni nič drugače, kvalitetni brisalci pa so na povezavi www.brisalci.com. Res vzemite najvišjo kvaliteto, ker se poceni roba ne splača, saj se izrabijo že po nekaj mesecih če ne crknejo, ko pride zima, zmrzal ali pa vroče sonce.

brisalci

Taki brisalci niso več uporabni zato, ker se guma tako izniči, otrdi in spoka, da ne briše več ampak grdo in škripajoče drgne po šipi vašega dragocenega avtomobila.  Brisalci, če ne delajo dobro, ne boste naredili niti tehničnega pregleda n jih boste morali zamenjati, tako pomembni so. Najbolje je kupiti kakovostne, kajti ti zdržijo tudi nekaj let ob vsakih vremenskih pogojih, kar je preverjeno.

Brisalci so to za avto kar je za vas dober vid, če se vam oči spolzijo, ne boste ničesar videli in vaši brisalci so dejansko veke, za avto pa vemo kakšni so. Za nekatere avtomobile sta oba spredaj brisalca enaka, za druge avtomobile pa so brisalci lahko različni, desni manjši kot levi in zadaj je ponavadi brisalec, kot je manjši srednji. To morate vedeti, da bi prav kupili, če pa ne veste, se zapeljite do prodajalca in jih bo premeril ter vam namestil prave.

Na zgornji povezavi pa smo vam namignili, kateri so kakovostni, da bodo res dobro delali in zdržali dosti časa. Običajni brisalci stanejo do 16 evrov, medtem ko kakovostni nekje med 20 in 40, pa zračunajte, koliko prihranite, ker morate nekakovostne menjati na pol leta. Zanimiv podatek, mar ne, tega res niste vedeli.

Mehurčkasta folija Previous post Mehurčkasta folija za zaščito in varno pakiranje
dopolnilno zdravstveno zavarovanje Next post Dopolnilno zdravstveno zavarovanje