Dobra ideja je organizirati avtomobilski prtljažnik, saj imate tako vse pospravljeno in takoj veste, kje je kakšen pripomoček ali stvar, ki jo v nekem hipu potrebujete, saj morate v nasprotnem vedno iskati in prelagati vse stvari, da najdete iskan pripomoček. Rešitev za vas pa ima podjetje Gledring, ker prodaja korita za prtljažnik. To je enkratni pripomoček, ki poskrbi, da imate vse stvari na enem mestu in organizirane.

prtljažnik

Korita za prtljažnik Gledring so visokokakovosten izdelek zaradi številnih razlogov. Imajo korita s patentirano integracijo zaščite odbijača in sedežev. Spredaj se nahajata dva čepa, na katera se namesti korita za prtljažnik, na zadnje čepe pa lahko namestite tako imenovano Doggymat gumi tepih, ki bo zaščitil podrte sedeže med prevozom daljšega tovora oz. blaga, če bi le-to lahko poškodovalo površino sedežev. Ima visoke pravokotne robove, kateri so elegantni in sicer visoki 2 cm, zaradi teh pa se korita za prtljažnik natančno prilegajo stenam v prtljažnik, da pa preprečuje umazaniji vdor na neželeno mesto. Njihova korita so prilagojena in prirejena za vse modele vseh znamk avtomobilov. Zato če obiščete njihovo spletno stran, povezava do nje je zgoraj, lahko izberete znamko ter model svojega avtomobila in nato poiščete korito za vas, razpisan imajo seznam tako da boste lahko hitro našli svoje korito. Vsa korita so narejena po meri avtomobilov, se 100% prilagajo vozilu, za katerega so narejena in zanj namenjena. V veliko podjetjih uporabljajo lasersko tehnologijo merjenja dimenzij tepihov, pri Gledring pa to počnejo ročno kljub tehnološki naprednosti. Preciznost je tako večja in mere so unikatne ter last podjetja. Sama oblika je tudi posebno oblikovana, kar omogoča veliko lažje čiščenje. Uporabite lahko čiščenje z vodo ali pa posebne čistilce za preproge in tepihe iz gume. Imenovani so “Gledring čistilo za suho pranje” in so kakovostni. Samo poškropite po njih, malo pustite in nato obrišete in tepihi, preproge ter korita za prtljažnik bodo kot novi.

Previous post Moške ure
Next post Plinski žar za okusne jedi