Ko se končuje poletje, moramo začet razmišljati o zimskem času. Pripravljat se moramo na zimski čas, postoriti stvari, da v snegu nam ne bo treba. Poleg kurjave, moramo pomislit tudi na garderobo, kar pa je najbolj pomembno, na našega jeklenega konjička. Ja tudi avto moramo pripravit na mrzle dni, tudi on rabi preobleko. Pa še kako nujno je potrebno, da na našem avtu poskrbimo za zimske gume. Zakon nam veleva, da moramo imeti na avtih od 15. novembra pa do 15 marca zimske gume. Ampak za nje moramo že prej poskrbeti, pogledat, če so še od lani dobre ali moramo it v nabavo. Tudi ugodne cene zimskih gum se zelo splača pogledat, ker vemo da gume niso najbolj poceni.

zimske gume

Zelo pomembno je, da v zimskem času pa čeprav ni snega zamenjamo našem avtu gume. Varnost je vedno na prvem mestu, zakaj bi ogrožali življenje samih sebe ter drugih. Saj ne rabimo zimske gume vsako zimo kupovati drugih. Imamo jih lahko kar nekaj sezon. Ne rabimo pa vedno kupovati tistih najdražjih gum, tudi poceni gume so včasih uporabne in zelo dobre. Samo to niso tiste prek raznih oglasov na internetu, ki so že rabljene. Res, da se tudi nekateri tistih poslužujete, ampak bodite res previdni pri njih. Na spletni strani, ki jo najdete zgoraj vam ponujajo poceni zimske gume, ki si jih lahko privošči vsak. To niso neke nekvalitetne gume za zimo ampak imate tudi gume priznanih znamk.

Že danes je dobro, da pogledate, če rabite nove zimske gume ali so še tiste od lani dobre in uporabne. Najbolj važen je profil na gumi in če ni obrabljena, da ima dobro oprijema  na cesti. Zimske razmere so drugačne, cesta je hitro spolzka in lahko pride do nesreče. Če slučajno imate v zimskem času poletne pnevmatike, morate imeti v prtljažniku verige.

Previous post Kaj ponuja podjetje Spletni partner
Next post Omare za otroško sobo Planetplus