Najlepše počitnice vsaj meni in še kar nekaj se jih strinja z mano je kampiranje. Res pa je, da samo kampiranje je drugačno. Nekateri kampiramo že leta samo s šotori, drugi z počitniškimi prikolicami, so pa tudi takšni, ki imajo svoj avtodom. O to je šele užitek dopustovanja, saj avtodom pa je res nekaj posebnega, lahko rečemo skoraj hišica na kolesu. Najboljši avtodomi se dobijo tudi pri nam, ne rabimo jih iskati drugod po državah. Poglejte na spletno stran in se odločite za enega od njih, še je čas, da se z njim podate na eno avanturo.

Kako zgleda avtodom vsaj od zunaj sigurno vsi vemo. Saj jih že leta srečujemo na naših cestah, skoraj čez celo leto. Poleti pa vidimo ogromno naših ter tujcev iz celotne Evrope. Najboljši avtodomi so tisti, ki nam res ponujajo ogromno, da imamo vse pri roki. Kot sem že omenila je avtodom, kot ena mala hišica na kolesih. Z njim se lahko premikamo povsod, na določenih odsekih malo s težavo, ampak dobri vozniki vse zmorejo. Najboljši avtodomi nam ponujajo pravo razkošje. Od majhne kopalnice, stranišča, kuhinje in seveda spalnega prostora še prostor za druženje. Kdo pa si ne bi zaželel takega udobja.

najboljši avtodomi

Zakaj so primerni najboljši avtodomi? So za družine, ki imajo radi malo drugačno dopustovanje. Z njim se lahko premikaš kadar ti je volja in prepotuješ kar velike razdalje. Navadno se z avtodomi družine napotijo potovati po Evropi, mogoče raziščejo določeno državo ali kaj podobnega. Ne rabiš iskati drugega prenočišča, poiščeš kakšen kamp ali kraj kjer je dovoljeno za avtodome. Ustaviš se lahko povsod, si kaj med potjo skuhaš ali kaj podobnega. Res nas lahko na začetku veliko stane, ampak dopust je poplačan lahko rečemo. Ne rabimo v začetku leta iskat hotele ali apartmaje, samo poiščemo kraj kamor imamo željo potovati.

kordiceps Previous post Ali je kordiceps res zdravilna goba?
glasbena šola Ljubljana Next post Vrhunska glasbena šola Ljubljana odpira vrata otrokom