Mehurčkasta folija je zame odličen anti stresni produkt. To je zame primarna in osrednja funkcija mehurčkaste folije. Čeprav sem se vedno razveselila artikla, ki je bil ovit v mehurčkasto folijo, sem se še toliko bolj razveselila pokanja te folije. Tako, priznam. In zagotovo nisem edina. Ampak seveda to sploh ni primarna funkcija omenjene folije. Mehurčkasta folija je namreč produkt, pakirni material iz polietilena. Najpogosteje gre za dvoslojno folijo, med katerima je med plastmi ujet zrak. To je ta zabavni mehurček, ki ga lahko počiš. Poznamo pa tudi troslojno mehurčkasto folijo, kateri je dodan še en sloj folije, ki služi dodatni ojačitvi. Mehurčkasta folija je znana tudi pod imeni zaščitna, embalažna ali pakirna folija.

Mehurčkasta folija

Uporabnost mehurčkaste folije

Mehurčkasta folija se uporablja v različne namene. Zame je, kot sem že omenila pravi anti stresni produkt. Vendar to se niti ne šteje pod njeno funkcijo. Mehurčkasta folija se uporablja vsakič, ko želimo oziroma hočemo kaj zaščititi. Predstavlja idealno rešitev za varno dostavo ali za pošiljanje občutljivejšega, lomljivega blaga po pošti. Z drugimi besedami, mehurčkasta folija predstavlja odlično zaščito pred drobljenjem in udarci. Uporablja pa se tudi kot zaščitni sloj med izdelki v različnih proizvodnih fazah. Primerna je za številne aplikacije pakiranja. Glavne prednosti mehurčkaste folije so predvsem naslednje: izdelke zaščitijo pred umazanijo, udarci, lomljenjem, praskami in drugimi poškodbami, do katerih lahko pride v času transporta, so visoko odporne na različne obremenitve, imajo majhno težo, posledično se stroški transporta ne povečajo, omogočajo vizualni pregled izdelka, so enostavne za uporabo in so primerne za večkratno uporabo, so 100 % primerne za recikliranje, itd. Z naštevanjem bi lahko nadaljevali v nedogled. Mehurčkasta folija je primerna za pakiranje vseh vrst artiklov, od pohištva, steklenih izdelkov, porcelana, elektronskih komponent in vseh ostalih nestandardnih oblik artiklov, ki pri transportu zahtevajo večjo pozornost in previdnost.

Kamm trade d.o.o. in njihova ponudba mehurčkaste folije

Podjetje Kamm trade ponuja široko ponudbo različnih visokokakovostnih pakirnih izdelkov. Pri tem v ospredje postavljajo stranke in njihove želje, saj so se pripravljeni prilagoditi in ugoditi vsaki želji stranke. Nudijo celovite rešitve, zagotavljajo samo najboljše in najkakovostnejše izdelke. Hkrati pa vam poskušajo olajšati postopke pakiranja, svetujejo pri izbiri in zagotavljajo hitro odzivnost. Stranka je pri njih vedno na prvem mestu. V njihovi ponudbi je mehurčkasta folija na voljo v standardnih širinah od 500mm do 2000mm v rolah dolžine 200m. Pri tem so pripravljeni dobaviti tudi ožje in krajše dolžine navitja, v kolikor stranka izrazi željo po tem. Hkrati vam poleg rol nudijo tudi mehurčkasto folijo v obliki različnih velikosti vrečk, formatov ali rokavov. Slednje vam bo koristilo za pakiranje večjega števila izdelkov enake velikosti. Na voljo so dvoplastne ali troplastne izvedbe mehurčkaste folije in več vrst gramatur te folije. Dobavljajo tudi antistatično mehurčkasto folijo, ki je primerna za pošiljanje električnih komponent.

V Kamm trade d.o.o. boste tako zagotovo našli najprimernejšo mehurčkasto folijo glede na vaše potrebe. Izbirate lahko med različnimi velikostmi mehurčkov, debelinami folije, širino rol, vrsto materialov in obliko folije – role, vrečke, rokavi ali polrokavi. Na njihovi spletni strani lahko stopite v kontakt z njimi, jim pošljete povpraševanje in se dogovorite za vam najprimernejšo ponudbo.

organizacija dogodkov Previous post Organizacija dogodkov na najvišjem nivoju
brisalci Next post Kakovostni brisalci zdržijo tudi do nekaj let