Hotel Dolenjske toplice je priljubljena destinacija, kjer si v naravi lahko odpočijete in se naužijete svežega zraka. Prijazno osebje poskrbi za vsakega gost, pa naj pride za eno noč ali pa za dlje časa, vsak je dobrodošel in dragocen. Počutili se boste kot doma. Uživali boste v miru, dobri hrani in postrežbi, čistih sobah in narava. Hotel v Dolenjskih toplicah vas sprejme kadarkoli se naročite zato si oglejte pestro in zanimivo ponudbo za popotnike ter poslovne goste. Ste kdaj sanjali o sanjski postrežbi, odlični domači hrani in da bi uživali brez skrbi? Te sanje so uresničljive saj hotel Dolenjske toplice ponuja vse to, od odlične domače ter posebne in po naročilu kulinarike, do drugih osebnih storitev, ki jih potrebujete za počitek ter sprostitev v naravi.

hotel dolenjske toplice

 

Ni pomembno, če pridete za eno noč, za en dan ali cel teden, mesec, kot turist ali zaradi poslovnih sestankov. Za vse znajo poskrbeti. Tudi no pomembno, kaj jeste, kakšne prehranjevalne navade imate, za vsakega se bo našlo kaj zelo okusnega in primernega. Hkrati je v teh časih zelo pomembno, da pridemo do svežega neokrnjenega zraka iz čiste narave, kar vam hotel Dolenjske toplice ponuja skupaj s paketi zanimive in dobre rekreativne vadbe v okolici, od kolesarjenja, pešačenja do jahanja.

Hotel Dolenjske toplice pripravi tudi hrano na daljavo in vam jo pripeljejo na dom, če ste kje v bližini pa želite res odlično postrežbo in hrano in ste se naveličali sami kuhati. Z velikim veseljem vas bodo sprejeli tudi po telefonu in vam pojasnili vse, kar vas zanima o ponudbi in možnosti koriščenja njihovih storitev. Hotel Dolenjske toplice bo predvidoma preko praznikov odprt razen v primerih višje sile, zato že zdaj rezervirajte tople, udobne in čiste sobe s pogledom v naravo, saj je povpraševanje po domačih storitvah vedno večje, od kar ne potujemo več dosti.

montessori pohištvo Previous post Montessori pohištvo za naše malčke
izdelava nove spletne strani Next post Kaj prinaša izdelava nove spletne strani