Danes kdo ima več denarja išče načine kam bi ta denar lahko vložil, da bi tudi na ta način poleg zaslužil. To si pač ne moremo vsi privoščit, tisti, ki nam na mesec ne ostane nič pač ne moremo o tem razmišljati. Vsi pa smo že slišali za kriptovalute oziroma od leta 2009 se veliko govori o Bitcoini. Takrat tisti, ki so jih lahko kupovali so vsi vlagali v njih. V kriptovalute se tudi ne more vsak podati, ki ima nekaj denarja odveč, če lahko temu tako rečemo. Saj moraš vse v redu razumeti in vedeti kaj sploh početi. Tudi tečaj kriptovalut se zelo spreminja, zato moramo vedet, kje to spremljat in prav tako kako.

Da smo si tudi na jasnem, ko se govori o kriptovaluti, tu se ne gre o denarju, denar vložiš ampak je to digitalna valuta. Tisti, ki se s tem ukvarjajo že od začetka vedo kako in kaj prav tako obvladajo tečaj kriptovalut. Vse lahko spremljaš prek interneta oziroma doma prek računalnika, prav tako tečaj kriptovalut. To je težko vse opisat kako poteka, ker moraš res preden se v to podaš dobro vse prebrati. Nekaj lahko izveste na spletni strani, ki jo najdete zgoraj, če mogoče razmišljate.

tečaj kriptuvalut

 

Ko boste spremljali tečaj kriptovalut je to en graf, ki ne bo namenjen samo za vas, ampak še za druge kriptovalute. Kriptovalut je ogromno različnih, kot sem omenila že zgoraj je bil prvi Bitcoin, sedaj pa je tega že več. Ne se samo v to podat, ker vidite, da prijatelj  je v tem in tudi zna služit. Preden se podate še enkrat vam povem, dobro raziščite kam bo šel vaš denar, kaj delat, naj vam na začetku nekdo pomaga, ki mu zaupate. Tudi zlato je kriptovaluta, ampak ne to, ki ga imate doma okoli vratu ali prsta.

krovstvo Previous post Krovstvo za vašo streho
sončna očala Next post Modna sončna očala