Kdaj je najboljši čas za spremembo v svojem poslovnem ali osebnem življenju? Odgovor je zdaj! Smiljan Mori, eden najvidnejših motivacijskih govorcev pri nas, sicer pa tudi podjetnik, coach in avtor številnih uspešnic pravi, da se transformacija začne pri vsakemu posamezniku. Človek je namreč sam sebi največje orodje za dosego uspeha. Če si tudi vi želite spremeniti svoje življenje in stopiti na pot k uspehu, potem je čas, da se poglobite vase. Tako boste lahko hitro opazili, da imate polno (še neodkritih) talentov, sposobnosti in značilnosti, ki jih lahko še danes ciljno usmerite in izkoristite za svoj napredek. Magična tableta za uspeh pač ne obstaja, zato pa obstajate vi – posameznik, v popolnosti odgovoren za svoj osebni, poslovni in življenjski uspeh.

Čas je za akcijo!

Verjetno ste se sami zagotovo že znašli v nezavidljivi situaciji, z vrečko čipsa na kavču, med gledanjem nesmiselne televizijske oddaje. ’’Saj bom začel jutri,’’ je najpogosteje izrečen klišejski stavek, ki ljudem pride na misel v po njihovem mnenju težkih in brezizhodnih situacijah. Toda jutri ne obstaja, imate samo danes – čas za spremembo je zato točno tukaj in zdaj, brez nepotrebnih izgovorov in pomilovanja.

Naj se trenutna situacija zdi še tako negotova ali negativna, iz nje lahko vedno pridete kot zmagovalec. Pomembno je le, da se problema lotite resno in z zavedanjem, da ste sami kralj in upravitelj svojega življenja. Zgolj razmišljanje o rešitvi žal ne bo obrodilo sadov. Potrebno je, da se odločimo za akcijo in aktivno pristopimo k reševanju nastalega problema. V prvem koraku poiščemo najboljše možne načine za dosego zastavljenega in si jih zapišemo – tako namreč bistveno bolj osmislimo svoja dejanja in jih imamo ves čas pred očmi. Vsako stvar, ki jo naredimo si tudi označimo in tako spremljamo svoj napredek – to pa je ključ do še večje motivacije in zagona.

Kdo je Smiljan Mori?

Zgoraj napisanega ljudi uči tudi Smiljan Mori, ki se s coachingom in različnimi oblikami pomoči in svetovanja ukvarja že dolga leta. Na temo osebnega in poslovnega uspeha je napisal tudi številne knjižne uspešnice, ki so do sreče in zadovoljstva pomagale že mnogim po svetu. ’’Toda kako naj vem, da motivacijski govorec sploh govori resnico,’’ je pogosta misel številnih, ki vsaj sprva dvomijo v točnost povedanega. Odgovor je preprost, in sicer zato, ker pravi coach vedno govori iz lastnih izkušenj. Prav zato je Smiljan Mori odličen primer uspešne osebe, ki se je v svojem življenju že spopadla s svojimi strahovi in naredila ključen korak k napredku. O načinih za doseganje uspeha in osebnostnega zadovoljstva pa danes poučuje širšo množico.

Toda kdo sploh je Smiljan Mori? Danes gre za osebo, ki ima za seboj kar 25 let uspešne kariere, 11 najbolj prodajanih knjig in pol milijona aktivnih poslušalcev na odru. Toda vedno ni bilo tako. Smiljan Mori prihaja iz majhne vasice Ožbalt in je sin popolnoma preprostih staršev. Je diplomant Pravne fakultete v Ljubljani, ki pa v običajni službi nikoli ni čutil strasti in delovne motivacije. Nato pa mu je obisk enega seminarja spremenil življenje – odločil se je, da svojo prihodnost vzame v svoje roke in tako je danes zgradil pravi mali poslovni imperij. In prepričan je, da lahko zastavljene cilje doseže čisto vsak.

Smiljan Mori

Dosežite nov nivo osebne in poslovne rasti

Glavni problem velike večine ljudi, ki jih omejuje na poti do odličnosti, je strah. Posamezniki, ki so ves čas obremenjeni z mnogimi če-ji, zelo težko naredijo korak dalje. Posledično stagnirajo v svoji coni udobja, ki pa zelo hitro postane cona nezadovoljstva in nesreče. Smiljan Mori pravi, da je najpomembnejše imeti gorečo željo, ki se jo z ustreznimi pristopi oblikuje v dejanski uspeh. Pri tem vam z veseljem pomaga v okviru svojih ciljno zasnovanih tečajev, ki vas naučijo spopadanja z različnimi izzivi v življenju.

Vaša naloga je, da si ogledate, kateri izmed tečajev se vam zdi najbolj primeren glede na vašo življenjsko situacijo. Morda potrebujete le malo podpore in kakšen prodoren nasvet in vaš vlak na poti do uspeha bo že začel drveti s polno hitrostjo. Če pa ste se znašli v razmeroma težki situaciji in iz nje ne vidite izhoda, pa se lahko odločite za različne oblike podpore, ki jo ponujajo programi Smiljana Morija. Za nasvet se lahko obrnete tudi direktno na njegovo akademijo. Zavedajte se, da bodo spremembe na bolje zagotovo prišle, pomembno je le, da si sami aktivno prizadevate za spremembo.

Postanite kdorkoli si želite

Smiljan Mori oziroma njegovi tečaji so pravi naslov za vse tiste, ki si v svojem življenju želite doseči nekaj izjemnega. Zavedanje, da lahko postanete kdorkoli si želite, pa je najmočnejša gonilna sila v vašem življenju. Ne glede na to, ali želite uspeti na osebnem ali poslovnem področju, se lotiti prodaje ali stopiti na popolnoma novo poklicno pot, pomembno je le to, da ideja in motivacija za njeno uresničitev izvirata iz vas samih. Samo vi ste namreč tisti, ki lahko s svojim delom in trudom to tudi dosežete.

kolenske opornice Previous post Revolucionarne kolenske opornice za zdrava kolena
najboljše toplotne črpalke Next post Najboljše toplotne črpalke za popolno udobje v vašem domu