Energijska psihologija je danes temelj našega zdravja in dobrega počutja. Naše telo je sestavljeno iz energijskih poti in središča, ki je povezano z našimi celicami, organi, razpoloženjem in mislimi. V kolikor se naučite to energijo premikati lahko poskrbite za svoje zdravje in tanje duha. Eden teh načinov je tudi hipnoza, pomaga nam namreč premagati nezaželene občutke, kot so strah, krivda, sramota, ljubosumje in jeza, ter ustaviti nezaželene navade in vedenja. Prav tako pa hipnoza spodbudi vašo spodobnost, da bi ljubili, uspeli in uživali življenje. Deluje znotraj uveljavljenih psiholoških principov, kot sta odločilna vloga pogojnega odziva pri človekovih dejanjih in vpliv zgodnjih izkušenj na oblikovanje trenutnih čustvenih in vedenjskih vzorcev.

Vsaka misel ali čustvena izkušnja v posebnem predelu vaših možganov povzroči reakcijo. Veselje, žalost, ljubezen in ljubosumje – vsak ima svoj nevronski ustreznik. V kolikor bi danes gledali zaslon naprave za prikaz delovanja možganov, kot je skener PET, bi videli, da med doživljanjem hudega stresa ali anksioznosti določeni predeli možganov sprejemajo signale vznemirjenosti in zato zaslon zasveti kot božično drevo.

hipnoza

Danes nam hipnoza ponuja najmočnejše orodje za programiranje uma. V kolikor si vzamete čas in se poglobite v naše delovanje in komunikacijo boste kmalu ugotovili, da je hipnoza dela našega vsakdana. Sam postopek in celoten potek je popolnoma varen in neinvaziven. Prav tako je enako učinkovita kot druge znane terapije za razne težave pri duševnem zdravju ali celo učinkovitejša. Daje nam tudi odlično orodje za samonadzor čustev in vedenja.

Dobra novica je, da je hipnoza primerna za vsakogar. Lahko se je naučite in pomagala vam bo narediti preboj tako na osebnem kot poslovnem področju. Da bi bolje spoznali, kako deluje hipnoza, si lahko poiščete več informacij ter se tudi pri nas udeležite kakšnega izobraževanja, kjer vam bo trener celoten postopek še pobližje predstavil. Naučite se lahko, kako hipnoza lahko pomaga vam in vašim prijateljem.

kućna sauna cijena Previous post Zakaj bolečine v križu nastanejo?
net_potimizavija_main Next post SEO optimizacija spletnih strani