Velik del  SEO optimizacija spletnih strani je vsebina spletne strani, zgradba spletne strani, hitrost, keywords(ključne besede), izdelavo spletnih straneh tako da deluje na telefonih(android in IOS) in analiza vsebine spletne strani. Vsebina spletne strani je naj bol pomembna saj določa kaj bodo ključne besede in kako začeli oblikovati spletno stran saj to je tudi eden izmed pomebnih faktorjev za uspešno spletno stran. Ključne besede so eno izmed najbolj pomembne stvari za optimizacija spletnih strani saj pomaga brskalniku najdi vašo spletno stran. Hitrost spletne strani je tudi zelo pomembna saj nekomu se ne bo dalo čakati par sekund da se nakaj naloži čeprav se to ne zdi veliko večinama končnih uporabnikov so zelo nestrpni ni bodo raje poiskali drugo spletno stran kot pa da raje čakajo. Meta tags so tudi pomembne in podobne ključnim besedam ampak meta tag se nahaja v sami kodi spletne strani. Saj večinoma spletnih strani dobi obiske preko mobilnih naprav in zato morajo biti že prilagojene za mobilne naprava.

 

Google analytics je spletna stran ki prikazuje koliko prometa ima spletna stran in kolikokrat je tista ključne beseda bila iskana. Saj tako veš če tvoja optimizacija deluje ali ne. Optimizacija spletnih strani je ena izmed najbolj pomembnih za uspešno spletno stran/podjetje. Saj s tem določate če bo brskalnik tvojo spletno stran sploh najdi. Največkrat bodo spletne strani imele ključne besede v naslovu spletne strani ali v kakšnih blogih ali člankih. 

net_optimizacija_main_page

Saj optimizacija spletnih strani je bolj odvisna od teme in vsebine spletne strani, ker bol iskane stvari se bodo hitreje nadel in posledično bo imelo več klikov. Odvisen je tudi zgled spletne strani saj tisto kar bo padlo prej v oko bo nekdo raj obiskal kolikor nekaj ki zgleda kod da je bilo narejeno pred 10 leti. Optimizacija spletnih strani je bolj probavanje ne veš kaj dela ali ktera ključna beseda deluje katera pa ne.

hipnoza Previous post Kako, kje in kdaj nam lahko pomaga hipnoza
skarpniki Next post Škarpniki