Veste, kaj je epilacija? Gre za metodo trajne odstranitve dlak, ki jo dosežejo z uničenjem lasnega mešička, torej predela pod kožo, v korenini same dlake. Več podrobnosti o epilaciji si preberite na beautybreak.si/storitve/epilacija/.

epilacija

Kadar govorimo o epilaciji, torej govorimo o tem, kako se hitro, brez bolečine, nadležnega britja in vraščenih dlak znebiti odvečnih dlak, ki nas motijo ali ovirajo. Še posebej v toplem delu leta, ko pokažemo malce več gole kože, je epilacija dobrodošla, saj dlake odstrani učinkovito, temeljito in za daljše obdobje. Res je, da boste morali postopek nekajkrat ponoviti, vendar zgolj zato, ker se dlake nahajajo v različnih fazah rasti in postopek epilacije najbolje deluje v točno določeni fazi. Nekaj dlak se boste tako lahko znebili takoj, drugih pa malce kasneje. Kolikokrat boste morali postopek ponoviti, vam žal ne moremo odgovoriti, zagotovo pa ne prav velikokrat, saj strokovnjaki zagotavljajo, da so njihove metode učinkovite in da boste z njihovimi storitvami zadovoljni.

Če bi se torej radi znebili nezaželenih dlačic na različnih predelih telesa, bo epilacija prava odločitev. Obiščite kozmetični salon, kjer delajo preverjeno dobro strokovnjaki, ki so izobraženi za to, da vam nudijo kar najboljšo storitev. Če vas kaj zanima, jih o vsem dvomih povprašajte, hkrati pa jim lahko zaupate, saj dobro vedo, kaj delajo. Želijo vam le najboljše, zato se jih ne bojte, ampak kar pogumno potrkajte na njihova vrata.

Epilacija je torej prava odločitev, če bi se še pred vročim poletjem radi trajno znebili dlak na različnih predelih telesa. Gladka in sijoča koža bo pritegnila poglede, hkrati pa se boste v tej svoji koži tudi počutili odlično. Izberite epilacijo in pozabite na britje vsakih nekaj dni, ureznine, vraščene dlake, hrapavo in poškodovano kožo ter nejevoljo vsakič, ko se boste dotaknili svoje kože. Dlak se lahko znebite za dlje časa in to je najboljši postopek.

Previous post Nadstreški za vaš dom
Next post Oprema za kampiranje na domačem vrtu