Kopalnica je v naših domovih neka intima, samo za nas, kjer se seveda umivamo ter urejamo. V te prostore navadno obiskovalci ne stopajo, edino, če imamo stranišče tudi v kopalnici. Zato moramo pred samim urejanjem kopalnice dobro premisliti kako bo vse skupaj urejeno. Kopalniška oprema, naj je res namenjena za kopalnico, saj v tem prostoru se nabere največ vlage.

lesena kopalnica

Kopalnica je tudi kot en prostor za sproščanje. Saj kateri imate v kopalnici kad, si zelo radi natočite vodo in v njej en čas uživate v kopeli. Zato izberite pravo kopalniško pohištvo, da boste v njej uživali, da boste z njim zadovoljni. V tem prostoru se nabira  vlaga, , zato ne kupujte neke poceni omarice. Naj so vse omarice iz kvalitetnega materiala, ki so namenjene za te prostore. Pred samim opremljanjem dobro premislite kaj boste imeli v kopalnici tuš kabino ali kad. Še vedno si lahko premislite, čez kakšna leta vedno lahko kopalniško pohištvo zamenjate. Če imate dovolj prostora se odločite za kad in tuš, boste videli, da vam ne bo žal.

Sami smo imeli dolga leta kad, ampak smo se odločili za malo spremembe in smo kad zamenjali za tuš. Iz samih izkušenj vam povem, da je meni osebno mogoče žal, da nimam več kadi. V kad sem si natočila vodo, ter lepo v kopeli uživala, kar danes tega več ne morem. Tako kad, kot tuš imata slabosti in prednosti. Kopalniško pohištvo ne zavzema veliko opreme, je pa odvisno kako velik prostor imamo. Zato si dobro preglejte prostor, ter si naredite neko oblikovanje kako bi vse skupaj zgledalo pri vas doma. Da ne boste nakupili preveč opreme ali, da ne bo vse naklačeno. V kopalnici res ne rabimo ogromno pohištva, glavnem, da se nekje umijemo, stuširamo in par omaric za naš kopalniške dodatke.

Previous post Poročne obleke za poročno slavje
Next post Apartmaji Bohinjska Bistrica aktualni skozi vso leto