Močne in natančne krožne žage so najpogosteje uporabljeno orodje v delavnicah domačih, pa tudi profesionalnih mojstrih. Inter diskont vam ponuja kakovostne krožne žage po zelo ugodnih cenah. Krožne žage v njihovi ponudbi so lahke, z ergonomsko oblikovanim ročajem, ki omogoča enostavno rokovanje in delo. Postanite pravi domači mojster in si zagotovite pravo orodje, ki vam ga dostavijo na prag vašega doma.

Ročna krožna žaga 1300W bo vaše novo najljubše orodje

Krožne žage so praktičen pripomoček malih mojstrov, ki skorajda ne smejo manjkati v nobeni domači delavnici. Mojstru omogočajo izdelavo hitrih, dolgih in ravnih rezov, uporabljajo pa se za najrazličnejše vrste materialov. Pomembno pa je vedeti, kako izbrati kakovostno krožno žago oziroma na katere specifikacije moramo biti ob tem pozorni.

Predvsem se je pri nakupu nove krožne žage potrebno osredotočiti na njeno vhodno moč, premer žaginega lista, največjo globino reza in število vrtljajev. Vse naštete lastnosti namreč odločilno vplivajo na zmogljivost orodja in način dela z njim.

  • Vhodna moč žage odločilno vpliva na njeno zmogljivost, navedena pa je v vatih (W). Večina krožnih žag na trgu ima vhodno moč med 450 W in 1200 W. Izbira je odvisna od potreb uporabnika, velja pa, da debelejši kot je material, večja mora biti vhodna moč.
  • Globina reza predstavlja največjo možno globino prečnega prereza žage, odvisna pa je od premera žaginega lista.
  • Tip žaginega lista vpliva na hitrost rezanja in čistost reza. Tanjši kot je, bolj gladek rez.
  • Število vrtjajev vpliva na hitrost in kakovost reza krožne žage.

Ročna krožna žaga iz Inter diskontove ponudbe je opremljena s kakovostnim žaginim listom, ki ga je moč hitro enostavno zamenjati. Razlog za to pa je vgrajena blokada vretena. Ročno krožno žago odlikuje močan 1300 W motor, zaradi česar ima visoko zmogljivost in je kos številnim materialom. Ponaša se z neverjetno lahkotnost in ergonomsko oblikovanim ročajem, ki uporabniku še dodatno olajša delo. Z ročno krožno žago 1300W vam bo vsako delo, ki se ga boste lotili v užitek in zadovoljstvo. Odločite se torej za svojo in nadgradite svoje veščine domačega mojstra.

 

 

zobna protetika Previous post Zobna protetika; nasmeh, ki ga boste želeli pokazati
paletni viličar Next post Robustni a okretni paletni viličar za dvigovanje tovora