Najnovejša ponudba lasnih podaljškov pri Vipbejba so lasni podaljški čop. Med vsemi njihovih izdelki so zelo priljubljeni, saj so naravnega videza in imajo bogat, gost videz, kar jih loči od drugih lasnih podaljškov. Ena njihovih edinstvenih prednosti je, da tudi punce, ki imajo že naravno goste lase, lahko uporabljajo čop Vipbejba, saj se ta lahko popolnoma skrije pod njihovimi naravnimi lasmi. Lasni podaljški čop prekrijejo vaše lase ter jim dodajo volumen in dolžino. Na voljo imate ravne, skodrane in izredno skodrane čope Vipbejba. Ravni lasni podaljški čop so dolgi 65 cm, skodrani lasni podaljški čop 50 cm, izredno skodrani lasni podaljški čop pa 55 cm. Lasni podaljški čop so izdelani iz 100% kvalitetne sintetike.

Privoščite si dolge lase in volumen brez poškodb naravnih las

Čop si lahko zelo enostavno pritrdite sami, saj za to potrebujete le 1 minuto. Naročite ga danes in že jutri ga prejmete. Si želite dolge lase in obilo volumna, ne da bi pri tem poškodovala svoje naravne lase? Potem je lasni podaljšek – čop Vipbejba prava izbira zate. Ta čop je naravnega videza in ima bolj poln in gost videz kot ostali lasni podaljški na trgu. To je še posebej v prednost za punce z gostimi lasmi, saj lahko lasni podaljšek Vipbejba popolnoma prekrije njihov naravni čop. V ponudbi so izredno skodrani, ravni in skodrani lasni podaljški čop. Uporaba je izjemno preprosta, saj si lahko čop pritrdiš na zelo enostaven način v manj kot 1 minuti.

Lasni podaljški čop

Pred umivanjem lasnega podaljška čop Vipbejba je pomembno, da lase nežno razčešemo. Pri tem začnemo pri konicah las, nato pa postopoma napredujemo proti sredini in na koncu tudi proti lasišču. Pomembno je, da se izogibamo česanju od zgoraj navzdol, saj lahko to povzroči poškodbe las. Paziti moramo tudi, da zgornji del lasnih podaljškov, kjer so pritrjeni lasje in nameščen trak, ne pride v stik s tekočo vodo. Če se ta del las namoči, se lahko nabrekne, kar lahko poškoduje pritrdilno mesto in celoten izdelek, saj ga ne bomo več mogli pravilno in trdno namestiti.

Preprosti koraki za ohranitev naravnega videza in kakovosti

Lasni podaljšek čop Vipbejba umijemo pod tekočo vodo v umivalniku ali pa uporabimo posodo, kamor damo vodo in nežen šampon. Priporočljivo je uporabljati šampone in balzame z olji, ki pomagajo pri negi lasnih podaljškov. Med umivanjem uporabimo nežne gibe, da nežno namilimo lase, nato pa jih speremo z mlačno vodo. Po umivanju lase posušimo na zraku in se izogibamo uporabi sušilca za lase. Priporočljivo je, da lase položimo na čisto suho brisačo ter počakamo, da se naravno posušijo. Po potrebi lahko lase rahlo razčešemo. Pri tem uporabimo isto tehniko česanja, kot je opisana zgoraj. S temi preprostimi koraki boste ustrezno negovali lasni podaljšek čop Vipbejba ter ohranili njegov naraven videz in kakovost.

Pri negi lasnega podaljška čop Vipbejba se izogibajte uporabi pršil za lase in voskov. Ko so lasje posušeni, jih lahko oblikujete z likalnikom, pri čemer je primerna temperatura od 120 do 180 stopinj za ravnanje las in do 230 stopinj za kodranje las. Skodrane lase je enostavno oblikovati v ravne, medtem ko je kodranje ravnih las težje doseči in za to je potrebna temperatura 230 °C. Vendar je treba biti pozoren! Pogosto izpostavljanje visokim temperaturam (230 °C) lahko povzroči poškodbe las in skrajša njihovo življenjsko dobo. Temperatura ne bi smela presegati 230 stopinj.

Hitra in enostavna rešitev za dolge in goste lase

Umetnih las ni mogoče barvati, vendar jih lahko poljubno strižete, če so predolgi. Med telovadbo je priporočljivo lase speti, da ne ovirajo. Pred spanjem je priporočljivo, da lasje niso speti, kar podaljšuje življenjsko dobo podaljškov. Če pa želite podaljške nositi tudi ponoči, se izogibajte spanju z mokrimi lasnimi podaljški. Če boste z lasnimi podaljški ravnali nežno, se bo njihova življenjska doba podaljšala. V povprečju lahko podaljške nosite od 3 do 6 mesecev ali celo dlje, odvisno od pravilne nege.

Zakaj je pametno izbrati lasne podaljške čop? Lasni podaljški čop so odlična izbira za vse, ki si želijo dodati dolžino in volumen svojim lasem. S temi podaljški lahko v nekaj minutah ustvarite različne pričeske, ki jih lahko nosite za različne priložnosti. Uporaba lasnih podaljškov čop je enostavna, saj jih preprosto pripnete na vaš naravni čop. Poleg tega je v ponudbi na voljo velika izbira stilov in barv, kar vam omogoča, da dosežete videz, ki je popolnoma prilagojen vašemu osebnemu stilu.

Čas je, da izstopate s svežo pričesko! Sintetični čop na špango je izredno preprost za namestitev, saj ga lahko samostojno in enostavno namestite brez pomoči frizerja. V resnici je to najhitrejša vrsta čopa med vsemi, ki jih ponujajo. Čop na špango je med strankami zelo priljubljen, saj ima naraven videz in je prijeten na dotik. S tem čopom lahko preprosto prekrijete svoj naravni, krajši čop in takoj ustvarite čudovit, očarljiv dolg čop. Čop na špango vam doda tako dolžino kot tudi volumen las. Izbirate lahko med ravnim in skodranim stilom. Ravni čopi imajo dolžino 55 cm, skodrani pa so dolgi 45 cm. Izdelani so iz visokokakovostne sintetike.

 

Koencim Q10 Previous post Zakaj je koencim Q10 ključ do energije in zdravja
lasersko čiščenje Next post Lasersko čiščenje: nova era v industrijskem čiščenju