Majice so super darilo, ki vam dela reklamo, zato tukaj preverite ponudbo majic za vse starosti in velikosti ter oba spola. Kakovostne majice vedno pridejo prav in če na njih navezete ali natisnete logotip, bo to za vas prava potujoča reklama. Na majice seveda lahko natisnete tudi marsikaj drugega, slogan, sliko in še kaj, kar bo pritegnilo ljudi, da jo bodo nosili ter da jo bodo drugi gledali. S tem si boste naredili res super reklamo. Vendar pozor, majice morajo biti kvalitetne, da obdržijo obliko in barvo ter se tkanina ne obrabi po nekaj pranjih, da jo bodo ljudje nosili, drugače jo bodo zavrgli.

majice

Kvalitetne majice so odraz vašega podjetja. Naj tudi navzven kaže kakovost in spoštovanje do delavcev ter strank, katerim podari majice. Tako vas bodo ljudje spoštovali in vas cenili, zaupali bodo v vas in vašo kvalitetno, drugače so lahko razočarani. Tega si ne smete privoščiti. Kako pa izbrati prave majice? Glede kvalitete obiščite zgornjo spletno stran. Izberite majice iz naravnih materialov, ki so obstojni in lepi dlje časa.

Nato izberite majice glede na kroj in obliko. Odvisno je, kakšno podjetje ste in kaj predstavljate. Če ste nagnjeni bolj k modi, izberite lepo krojene po obliki telesa. Če pa predstavljate proizvodnjo in nekaj bolj naravnega, potem izberite bolj športne in ohlapne modele. Vsekakor izberite majice v več velikosti in barvah, ker ima vsak človek ali otrok svojo postavo in pa tudi okus. Če pa bi radi imeli neko kostantno barvo za svoje podjetje v skladu z logotipom, izberite vedno enake majice iste barve, da bo logotip izstopal.

Ponavadi so oblike in barve majic določene s celostno grafično podobo, kot tudi logotip in način tiska ali vezenja na majice. Če tega nimate, vam lahko podjetje pomaga in vam naredi logotip ter celostno podobo, s katero se boste vedno prestavljali strankam, da si vas bodo zapomnile. Če bo logotip lep, ga bodo rade nosile in tako boste imeli reklamo.

odkup kovin Previous post Kako vam odkup kovin pomaga prihraniti stroške
delitev premoženja Next post Kako se opravi delitev premoženja med zakonci in potomci