Ker je potovanje na oddaljene cilje za nas še vedno nemogoče, se je v zadnjih se je v zadnjih nekaj letih povečalo zanimanje za nekoliko bolj alternativni način potovanja in počitnic. Da bi bilo kampiranje lažje, udobnejše in cenovno ugodnejše, vam danes predstavljamo, kaj je mini kamp prikolica privlačnega in funkcionalnega dizajna, za katero lahko trdimo, da zagotavlja okolju prijazen in ekonomičen način potovanja.

Mini kamp prikolica z ogromnim notranjim prostorom

Bi radi izkusili občutek resnične svobode ali pa se samo preprosto zapeljali do krajev, kamor ne vodi nobena cesta? Preprosta zasnova mini kamp prikolice je zapolnila vrzel na trgu, ki je zagotavljala udobje, zabavo in pustolovsko kampiranje brez zapletov in omejitev prikolic. V njem lahko spijo tri osebe, ima klimo, paket samooskrbe, zakonsko ter otroško posteljo.
Končno lahko pobegnete, doživite naravo, odkrijte druge države ali poiščite nove prijatelje. Mini kamp prikolica je idealna tudi za vikend odmore, kolesarske počitnice, festivale, športne prireditve ali preprosto za pobeg iz vsakdana, kamor koli želite.

Zakaj je mini kamp prikolica tako okolju prijazna?

Lahka teža in s tem okolju prijazna z vidika porabe goriva. Edinstvena oblika, kompaktne velikosti. Mini prikolica je odgovor, če potrebujete izgovor za izhod iz mesta.

Zakaj izbrati mini prikolico?

Razlogov, zakaj bi izbrali mini kamp prikolico je lahko veliko. Morda imate le majhen in lahek avto in iščete temu primerno prikolico. Morda imate električni avto. Morda želite počitniško prikolico shraniti na svojem dovozu, vendar imate majhno površino za prikolico.

Mini kamp prikolica je primerna za tiste, ki si želijo biti pustolovski in svojo majhno prikolico odpeljati na lokacije, kamor večja počitniška prikolica preprosto ne bi mogla ali smela. Z majhno prikolico se je veliko lažje premikati in z njo lažje manevrirate, kar je še ena prednost.

Kakšne so še prednosti?

Mini kamp prikolica je lahka in zato jo je mogoče pritrditi na manjša vozila. Njihova oblika izboljša aerodinamiko, kar se odraža v minimalni porabi goriva.
Če se odločite za nakup mini kamp prikolice, je zanimiv podatek tudi ta, da jo lahko vlečete z osebnim vozilom. Pa vendar ste se vprašali, ali zadostuje vleka mini prikolice za opravljen vozniški izpit B kategorije?

Z B kategorijo vozniškega dovoljenja je dovoljeno voziti skupino vozil, katere največja dovoljena masa ne presega 3.500 kg in je hkrati v skladu s pravili o homologaciji vozila. To pomeni masa vozila + nosilnost vozila + masa prikolice + nosilnost prikolice.

Z opravljenim izpitom B-kategorije je mogoče voziti tudi vozilo z lahkim priklopnikom, ki ne presega NDM 750 kg. Ta skupina vozil je lahko večja od 3.500 kg, a manjša od 4.250 kg, kar pomeni 3.500 kg vlečno vozilo + 750 kg lahki priklopnik. Morda dober napotek, da se lahko odpravite brezskrbno na pot.
Kakorkoli, mini kamp prikolica je učinkovita, kompaktna in je večnamenski izdelki, s katerim je zelo enostavno ravnati. Z njo se boste zelo zabavali. Na potovanjih z družino in prijatelji izkusite občutek svobode, ne da bi vas skrbele visoke cene goriva, draga popravila in storitve, ki so pogosto potrebne za nemoteno delovanje velikih počitniških prikolic.

Center za najem avtodoma Previous post Najem avtodoma je čudovita rešitev
plenice za odrasle Next post Plenice za odrasle