Operacija oči je enostaven in neboleč poseg, tak oda vam odstranijo dioptrijo in ne bo vam treba  več nositi leč ali očal. Se sliši sanjsko? Z moderno tehnologijo, z lasersko operacijo je to možno. Če vas zanima, katera uje najbolj kvalitetna operacija oči, si to poglejte na tej povezavi https://www.doktor1a.com/laserska-operacija-oci/, kjer oddate obrazec in lahko pridobite popust, najboljšega zdravnika ter še druge ugodnosti, ki jih nudi ta portal. Operacija oči dejansko trajal e nekaj sekund za eno oko in celoten postopek kakšnih 15 minut.

operacija oči

Ko je operacija oči zaključena, se lahko v enem dnevu vrnete na delovno mesto, za metodo, ki je starejša, cenejša i poseže globje v oči pa boste rabili 3 do 14 dni za počitek in normalen vid. Ta poleg ni nevaren, manj kot 1 5 pacientov priča o poslabšanju vida, vsi ostali so z operacijo zadovoljni. Nekateri povedo, da imajo nekaj bleščave v očeh in vidne krogce, ki pa s časoma izginejo.

Vaša odločitev je, ali se boste še ukvarjali z očali, ki se rosijo, polomijo, tiščijo za ušes jih zgubite in podobne nevšečnosti, ki jih ta protetični pripomoček povzroča, stem da večina ljudi z očali ne zgleda ravno najbolje. Tudi leče so zoprne za vstavljanje vsak dan lai tedensko, oči lahko postanejo suhe in zelo pekoče, človek lahko dobi alergijo na leče in jih ne more nositi, pa še zelo so drage.

Za vas naj bo operacija oči super dogodek, ko boste nenadoma spregledali po dolgih letih. Kako pa veste, da ste primeren kandidat za operacijo? Seveda vas prej pregleda zdravnik in posname vašo roženico, ki jo spremenijo z laserjem, da boste dobro videli in če je z vami vse v redu imate zdrave oči, potem ste dobili zeleno luč za operacijo, ki vam bo povrnila vid za vedno. Taka operacija za eno oko stane najcenejša je okoli 500 evrov in do nekje 2300 evrov.

alu ograje Previous post Alu ograje so večne in lepe
Next post Bambus sreče