Ko opremljamo stanovanje tudi včasih iščemo neke dodatke, da prostor malo popestrimo. Največkrat iščemo kaj bi dali na okenske police  na okenske police navadno damo kakšne rastline, da malo popestrijo naša okna in dodajo neko svežino prostoru. Nimajo pa vsi radi rastlin, oziroma ne vejo vsi skrbeti za njih. Če pa jim bi povedali, da prinašajo določene rože še srečo bi mogoče drugače razmišljali. Lep okras doma je lahko tudi bambus, kot pravim roža, ki ti prinese srečo v življenju.

Za bambus smo že vsi slišali. Ampak to ni bambus, ki raste zunaj v naravi oziroma ni hrana za pande. To je bambus sreče, rastlina za naše stanovanje. To je sobna rastlina, ki jo lahko imamo povsod v stanovanju, ne bo vam škodila, ampak, kot sem že omenila samo srečo vam lahko prinese. sedaj, če je to res, da bambus prinaša srečo, morate poskusit in si ga nabavit. Tako najhitreje ugotovimo kaj je v tej rastlini resnice. Je pa zelo odvisno kakšen bambus si nabavimo. To je rastlina na steblu in pomeni, da je odvisno koliko stebel nabavimo, tam oziroma na tistem področju bomo imeli srečo, ampak to pa v nadaljevanju.

bambus

Seveda, prihaja iz kitajske, pa saj danes pravijo, da prihaja vse od tam. No pa se posvetimo steblu te rastline, da boste vedeli, koliko stebel bambusa je najboljša izbira za vaše stanovanje oziroma življenje. Lahko nabavite tri stebla, saj to pomeni da boste imeli na splošno srečo. Mogoče pet stebel, takrat bo vaše zdravje na prvem mestu. Mogoče samo dve stebli, to pomeni sreča v zakonu oziroma v ljubezni. Če iščete srečo v bogastvu, morate izbrati osem stebel. Lahko pa devet stebel, takrat pa bo velika sreča v vašem življenju. Sedaj veste katero srečo potrebujete, zato si nabavite bambus s toliko stebli, kot mislite, da boste potem zadovoljni.

operacija oči Previous post Operacija oči traja samo nekaj sekund
Next post Kaj vse omogočajo brusilni stroji?