Če vas zanimajo notranje žaluzije, se za individualno ponudbo obrnite na podjetje Roltek in jim pošljite povpraševanje, pri čemer navedite čim več informacij o vašem objektu. Cena notranjih žaluzij namreč ni enotna, saj je odvisna od izbranega modela ter oblike in potreb vašega prostora. Notranje žaluzije so odlična izbira tako za novogradnje kot tudi za že zaključene objekte. Omogočajo vam nadzor nad svetlobo, zagotavljajo zasebnost ter so prilagodljive in trajne. Ne glede na to, ali se odločite za notranje ali zunanje žaluzije, so primerne za vse vrste objektov. Pri njih lahko pričakujete certificirane izdelke in ponujajo kar 5 let garancije na vaš novi izdelek. Poleg tega notranje žaluzije zagotavljajo tudi zaščito pred vremenskimi vplivi, kot so vročina in bleščanje. Vsako notranjo žaluzijo izdelajo po meri, tako da se popolnoma prilagaja dimenzijam in barvi vašega objekta. Njihov cilj je zagotoviti izdelke, ki ustrezajo vašim potrebam in estetskemu videzu prostora.

Praktičnost, estetika in prilagodljivost za vaš dom

Notranje žaluzije predstavljajo priljubljeno izbiro za mnoge lastnike domov, saj združujejo praktičnost in estetiko. Glavne prednosti notranjih žaluzij so natančen nadzor nad svetlobo, ohranjanje zasebnosti, izboljšanje energetske učinkovitosti, enostavna namestitev in upravljanje, ter široka razpoložljivost v različnih barvnih odtenkih, materialih in stilih. Ne glede na vaš slog in potrebe notranje žaluzije ponujajo prilagodljivo in funkcionalno rešitev za izboljšanje vašega doma. Pomembno je tudi omeniti, da se lahko vlaganje v notranje žaluzije hitro povrne v obliki prihrankov pri ogrevanju in hlajenju, zato so dolgoročno lahko izredno ugodna naložba za vaš dom. Dizajn lamel pri notranjih žaluzijah je izdelan iz aluminija in je na voljo v dveh različnih širinah lamel: 25 mm in 16 mm. Dolžina žaluzij se prilagodi velikosti vaših oken, kar zagotavlja popolno prileganje. Pri izbiri barve lamel imate na voljo širok nabor standardnih barv, ki jih lahko prilagodite svojemu okusu in željam. Skupaj je na voljo kar 51 različnih barvnih odtenkov za notranje žaluzije, tako da boste zagotovo našli barvo, ki se popolnoma ujema s celotnim dizajnom vašega prostora.

Notranje žaluzije

Pri notranjih žaluzijah so uporabljeni vzdržljivi materiali. Aluminij, ki je vedno prašno barvan, ne bo zbledel in ne bo zahteval ponovnega barvanja, kar omogoča enostavno in hitro vzdrževanje teh senčil. Pri izdelavi notranjih žaluzij po naročilu imate na voljo izbiro med 8 standardnimi barvami in več kot 220 različnimi barvnimi odtenki. Cena notranjih žaluzij je odvisna od velikosti prostora, obsega naročila in zahtevnosti dela, vendar vam bo njihova ekipa z veseljem pripravila individualno ponudbo, prilagojeno vašim potrebam. Pri notranjih žaluzijah imate možnost izbire med ročnim in motornim upravljanjem. Pri ročnem upravljanju je na voljo standardna paličica, s katero uravnavate naklon lamel, ter vrvica za spuščanje in dviganje senčil. Določene izvedbe ponujajo tudi možnost upravljanja s stekleno paličico ali verižico, kar lahko doprinese k estetskemu videzu notranjih žaluzij.

Udobnost, prilagodljivost in hitra montaža

Imate tudi možnost izbire motornega upravljanja žaluzij, kjer lahko senčilo nadzorujete preko daljinca, stikal ali celo pametnega telefona. S to možnostjo boste imeli še večjo udobnost in enostavnost pri upravljanju z žaluzijami. Poleg tega motorizirano upravljanje omogoča, da na steni ni potrebna prisotnost paličice za upravljanje, kar bo linije okna naredilo bolj elegantne in minimalistične. Če želite, da se notranje žaluzije popolnoma prilegajo dizajnu vašega prostora, vam lahko nudijo izdelavo po meri. Na ta način se bodo prepričali, da bodo senčila popolnoma prilagojena velikosti vaših oken in se ujemala z videzom celotnega prostora. Njihova ekipa strokovnjakov vam bo v celotnem procesu svetovala in vam pomagala pri izbiri pravih materialov, barv in oblik, ki bodo ustrezali vašim željam in potrebam. Z notranjimi žaluzijami boste lahko uživali v udobju ter ohranjali zasebnost v svojem domu.

Pri izbiri notranjih žaluzij vam zagotavljajo tudi hitro montažo. Ekipa izkušenih in strokovno usposobljenih monterjev se vedno potrudi za pravilno in kakovostno montažo žaluzij. Natančnost in strokovnost monterske ekipe zagotavljata, da bodo vaše žaluzije nameščene pravilno in delovale učinkovito. Njihovi monterji se v celoti posvetijo montaži in zagotovijo, da bodo žaluzije popolnoma prilegale vašim oknom ter ustrezale vašim željam in potrebam. Prizadevajo si za visoko stopnjo zadovoljstva naših strank, zato jim je pomembno, da montaža poteka hitro in brez zapletov Pri izbiri pravih žaluzij, bodisi notranjih ali zunanjih, je pomembno upoštevati več ključnih dejavnikov. Med njimi so funkcionalnost, slog, vrsta materiala, velikost in seveda tudi vaš proračun.

Izbira stilov, materialov in proračuna za popoln videz

Nato preglejte različne stile, ki bi se najbolje prilegali vašemu prostoru in potrebam. Izbirate lahko med različnimi modeli, barvami in oblikami, ki bodo pomagale doseči skladno in estetsko dovršen videz celotnega objekta. Pri izbiri materiala upoštevajte dolgotrajnost in enostavnost vzdrževanja. Njihove žaluzije, izdelane iz prašno barvanega aluminija, so trpežne in odporne na različne vremenske razmere, kar zagotavlja njihovo dolgo življenjsko dobo. Pomembno je tudi pravilno določiti velikost žaluzij. Pred pričetkom projekta se posvetujte s strokovnjakom, ki vam bo svetoval, katere vrste žaluzij izbrati ter kakšna širina in dolžina lamel bosta ustrezali vašim specifičnim potrebam.

Rolljet Previous post Predstavljamo vam najhitrejšo šolsko torbo v mestu – RollJet
Igralne konzole Next post Katere igralne konzole so prave zame?