Predstavljamo vam najhitrejšo torbo v mestu – šolsko torbo na kolesih! Več si preberite na naslovu: https://www.rolljet.com/si/. Torba je zasnovana z mislijo na varnost otroka, saj je opremljena s tremi kolesi, kar zagotavlja večjo stabilnost in varno vožnjo. Poleg tega pa ima torba številne prednosti za otrokov zdrav razvoj. Varuje otroško hrbtenico pred pretežko šolsko torbo in spodbuja gibanje, saj otroku omogoča lahek prevoz svojih šolskih potrebščin. Šolska torba na kolesih ni namenjena zgolj za poti v šolo, temveč predstavlja tudi zabavno sredstvo na igrišču, v mestu ali celo med potovanji. Poleg vseh teh lastnosti, je RollJet prava večopravilna rešitev – združuje funkcije šolske torbe in skiroja v enem. Idealna izbira za radovedne in neustavljive talente. Poudariti velja tudi trajnostno naravnanost izdelka. RollJet je narejen iz trajnostnih in vzdržljivih materialov, kar zagotavlja njegovo trpežnost in zanesljivost. Poleg tega z uporabo šolske torbe na kolesih spodbujamo trajnosten način transporta, ki zmanjšuje naš ogljični odtis in prispeva k ohranjanju okolja.

RollJet Mini – inovativni skiro za najmlajše talente na poti v šolo

RollJet Mini je primeren za najmlajše talente, ki šele začenjajo svojo vožnjo v šolo. Ta inovativna konstrukcija je narejena iz odličnih materialov, ki so izjemno vzdržljivi. Za dodatno varnost na poti poskrbijo kakovostni odsevni elementi. Skiro Mini ima tri kolesa, kar zagotavlja večjo stabilnost pri vožnji. Tehta 2700 g, kar pripomore k enostavni uporabi za najmlajše uporabnike. Z ojačano desko in inovativno konstrukcijo je RollJet Mini izredno vodljiv in zanesljiv. Skupaj z dodatki iz usnja in odsevnimi materiali skiro RollJet Mini kombinira slog in varnost. Izdelan je v EU, kar zagotavlja visoko kakovost in skladnost z evropskimi standardi. Maksimalna višina zaprtega krmila je 675 mm, medtem ko je maksimalna višina odprtega krmila 950 mm. Zunanja širina med kolesi je 255 mm, medtem ko je maksimalna dolžina odprtega skiroja 610 mm. Višina med kolesi in prednjo tačko znaša 255 mm. Vse te specifikacije omogočajo udobno in varno vožnjo za najmlajše uporabnike RollJet Mini skiroja.

RollJet City – uživajte v mestnih avanturah z inovativnim skirojem

RollJet City skiro je idealen sopotnik za zabavno vožnjo v šolo ali odkrivanje najljubših mestnih poti. Ta skiro je zasnovan posebej za mestne avanture in ponuja edinstveno kombinacijo inovativne konstrukcije ter vrhunskih materialov. Za dodatno varnost na mestnih ulicah so vgrajeni tudi kakovostni odsevni elementi. RollJet City ima tri kolesa, kar zagotavlja večjo stabilnost med vožnjo. Tehta 3400 g, kar omogoča enostavno premikanje po mestu. Skiro je primeren za vse RollJet torbe, kar pomeni, da lahko svoje potrebščine preprosto in udobno prenašate med vožnjo. Z izjemno vodljivostjo in inovativno konstrukcijo je RollJet City skiro zanesljiv spremljevalec na mestnih ulicah. Ojačana deska zagotavlja dodatno trdnost in vzdržljivost. Skiro je opremljen tudi z odsevnimi materiali in dodatki iz usnja, ki povečujejo vidljivost in prispevajo k varnosti. Skiro RollJet City je narejen v EU, kar zagotavlja visoko kakovost in spoštovanje evropskih standardov. Maksimalna višina zaprtega krmila znaša 760 mm, medtem ko je maksimalna višina odprtega krmila 1025 mm. Zunanja širina med kolesci je 265 mm, medtem ko je maksimalna dolžina skiroja, ko je odprt, 715 mm. Vse te lastnosti zagotavljajo udobno in varno vožnjo po mestu s skirojem RollJet City.

Rolljet

RollJet Maxi – največji skiro za vse navdušence v vožnji

RollJet Maxi skiro je največji med vsemi skiroji. Nihče več ne bo imel izgovora, da je skiro premajhen zanj. Tudi tisti, ki so veliki, lahko postanejo pravi navdušenci nad vožnjo s skirojem. Skiro Maxi odlikuje izjemna stabilnost, uporaba visokokakovostnih materialov ter inovativna konstrukcija. Kljub svoji večji velikosti RollJet Maxi skiro ohranja izjemno majhen radij obračanja, le 1,45 m. To pomeni, da se brez težav spretno prebijate skozi vse kotičke mesta. Tri kolesa na skiroju zagotavljajo še večjo stabilnost pri vožnji. Skiro tehta 4700 g, kar omogoča udobno uporabo in premikanje. Vrhunski materiali, uporabljeni pri izdelavi, zagotavljajo dolgo življenjsko dobo skiroja. Inovativna konstrukcija in ojačana deska dodatno prispevata k vodljivosti in vzdržljivosti skiroja. RollJet Maxi skiro je opremljen tudi z odsevnimi materiali, ki prispevajo k večji vidljivosti in varnosti. Izdelek je narejen v EU, kar zagotavlja visoko kakovost izdelave in skladnost z evropskimi standardi. Maksimalna višina zaprtega krmila je 930 mm, medtem ko je maksimalna višina odprtega krmila 1115 mm. Zunanja širina med kolesci pa znaša 320 mm. Vse te lastnosti omogočajo udobno in stabilno vožnjo s RollJet Maxi skirojem.

Šolska torba na kolesih za zdrav razvoj otrok in zabavno vožnjo

RollJet skiro in šolske torbe so skrbno zasnovane, da zadovoljijo potrebe otrok. Zagotavljajo enostavno in varno vožnjo ter skrbijo za zdrav razvoj otrok. Zakaj izbrati RollJet šolsko torbo na kolesih? Pozabite na težke šolske torbe! RollJet združuje šolsko torbo in skiro v enem izdelku, kar omogoča zabavno in varno vožnjo, obenem pa skrbi za zdrav razvoj otrok. Verjamemo, da se boste zaljubili v RollJet že po prvi vožnji. Najlažja torba je najlažja izbira! Ko gre za izbiro šolske torbe, je lahko odločanje precej enostavno, še posebej, če imate v mislih zdrav razvoj otrok. RollJet je inovativna iznajdba, ki vsebuje v sebi tako šolsko torbo kot skiro. Ta patentirana torba na kolesih je rezultat dolgoletnega razvoja in strokovnega znanja, ki je bilo namenjeno prihodnjim, naprednim in radovednim generacijam. Zakaj bi sploh imeli šolsko torbo in skiro v enem? Preprosto pozabite na težke šolske torbe. RollJet obljublja zabavno in varno vožnjo, obenem pa skrbi za zdrav razvoj otrok.

Furlan Previous post Furlan – Revolucionarna platforma za vrhunske plinske i električne roštilje
notranje žaluzije Next post Notranje žaluzije za vaš prostor – individualna ponudba in nasveti strokovnjakov