Za popolne počitnice in brezskrbne poletne dni na morju poskrbijo tudi udobna oblačila. Ta so še posebej pomembna pri malih nadobudnežih, ki jih med plavanjem, tekanjem in raziskovanjem okolice ne smejo nikakor ovirati. Med najpriljubljenejšimi modnimi kosi pri najmlajših so zagotovo spodnji deli trenirk, med katerimi so na voljo otroške trenirke ugodno in v različnih krojih ter velikostih.

Poleg tega pa so prodajalne v predpoletnem obdobju vedno dobro založene tudi z drugimi oblačili, kot so majice, srajce, puloverji in fantovske kratke hlače različnih barv in s številnimi izbirami glede vzorcev in potiskov. Podrobnejšo ponudbo si lahko ogledate v spletni trgovini GAP: https://www.gap.si/sl/gapsi/fantovske-kratke-hlace.

Kje lahko dobite otroške trenirke ugodno?

Glede na to, da ne gre za poletno oblačilo, so trenutno v večini prodajaln in spletnih trgovin na voljo po zelo nizkih cenah. Gre namreč za vedno priljubljen kos oblačila, zato ni nič nenavadnega, če se mu večina otrok in mladostnikov ne odreče niti v toplih poletnih dneh. Ker tudi poletja niso več takšna kot v preteklosti, se namreč pogosto zgodi, da nas preseneti kak hladnejši dan ali teden. Takrat pa so pravzaprav dobrodošla tudi oblačila, ki niso ravno vsakdanja za poletje.

Številne znane svetovne blagovne znamke in tudi tiste manj znane imajo v svoji ponudbi vedno na zalogi kakovostne otroške trenirke za dečke in deklice ter fantovske kratke hlače za dečke vseh starosti. Obiščite najbližjo prodajalno ali obiščite svojo najljubšo spletno trgovino in pobrskajte med ponujenimi izdelki.

Od toplejših in podloženih do bolj lahkotnih

Malčki vseh starosti lahko izbirajo med podloženimi spodnjimi deli v črni, beli in vzorčasti modri barvi. Te otroške trenirke so izdelane iz mehkega materiala, pri čemer je v največjem deležu zastopan bombaž. Tako zagotavljajo udobje in zračnost. Imajo preprost, elastičen pas brez zapenjanja, v pasu pa okrasno vrvico. Izredno priljubljen kroj ima hlačnice, ki se zaključijo s patentom. Izbirate lahko med različnimi barvami in potiski.

Tanjše in lahkotnejše otroške trenirke pa so na voljo malčkom od enega do petega leta starosti. Tudi ti modeli so narejeni iz mehke bombažne tkanine in imajo okrasno vrvico pri elastičnem pasu. Za vse, ki bi radi pri nakupu privarčevali, je idealna rešitev nakup dveh kosov v enem paketu po izredno ugodni ceni.

Otroška oblačila morajo biti udobna.

Pisani potiski in zabavni vzorci

Vse malčke, ki obožujejo naravo in živalski svet, bodo naravnost navdušile otroške trenirke z barvitimi potiski z živalskim motivom. Izbirajo lahko med dinozavri, tigri ali celo paleto vseh možnih živali na enem potisku. Na voljo so v sivi, zeleni, črno-rjavi ter v različnih toplih zemeljskih odtenkih.

Ravno tako so malčkom na voljo otroške trenirke iz stoodstotnega organskega bombaža, ki je bil pridelan brez uporabe škodljivih kemikalij, kot so razni pesticidi in gnojila. Kroj je preprost, sproščen čez boke in stegna, z elastičnim pasom, ki ne potrebuje zapenjanja.

Fantovske kratke hlače za vroče poletne dni

Tiste malo starejše bo nedvomno privabila zanimiva ponudba različnih vrst kratkih hlač iz lahkotnih in zračnih materialov. Poletju primerno bodo številne dečke prepričali ravni in udobni kroji ter mehka in tkanina. Izbirajo lahko od vseh možnih barv, bele, bež, rumene, sive, črne, svetlo modre in zelene.

Bombažne fantovske kratke hlače z 77-odstotno vsebnostjo bombaža si izredno mehke in udobne, zato so idealne za vse dečke, ki se radi gibljejo na prostem in so zelo aktivni. Imajo sproščen kroj čez boke in stegna ter elastičen pas z vrvico. Za večjo praktičnost imajo spredaj ob straneh všite stranske žepe.

Vse bolj priljubljen je kargo kroj

Še posebej praktične pa so fantovske kratke hlače v ravnem in udobnem kargo kroju. Spredaj na sredini imajo zadrgo in gumb. Nekatere velikosti pa imajo za zapiranje še kaveljček pod navideznim gumbom. Tako je slačenje in oblačenje še bolj enostavno. Izdelane so iz kar 98-odstotnega bombaža in 2 odstotkov lycre, zaradi česar je tkanina zelo elastična. Perete jih lahko v pralnem stroju, a nastavite na program za občutljivo perilo.

Njihova največja prednost so nedvomno številni žepi, v katere lahko vaš malček spravi, kar želi. Fantovske kratke hlače v kargo kroju imajo namreč žepe s pritiskačem zadaj ter dodatne všite žepe spredaj in kargo žepe pri strani. Na voljo so v velikostih od 5 do 16.

Izberite izdelke iz naravnih materialov

Vsakemu staršu je pomembno dobro počutje in zdravje njihovih najmlajših. Tudi pri izbiri oblačil je potrebna posebna previdnost, saj je v modni industriji veliko materialov obdelanih s kemikalijami oziroma se uporabljajo umetni materiali, ki pogosto prevladujejo. Na srečo je vse več podjetij ekološko osveščenih in uporablja vse več naravnih materialov, med katerimi je najbolj prisoten prav bombaž.

Tako so za vaše dečke na voljo tudi fantovske kratke hlače iz stoodstotnega bombaža v bež ter svetlo in temno modri barvi. Imajo preprost pas, ki ga ni potrebno zapenjati, saj je elastičen in ima nastavljivo vrvico. Tkanina je gladka in mehka. Ravno tako pa je odlična izbira tudi denim iz stoodstotnega bombaža, ki je na voljo v črni ali klasični modri barvi.

Terme Topolšica Previous post Terme Topolšica – uživajte v termalni vodi v prelepem okolju Savinjske doline
Prevajanje cenik Next post Kako si zagotoviti brezskrbno pot v tujino?