Pričakujete novorojenčka? Še niste kupili svoje posteljice za dojenčke? Da bo lahko vaš dojenček spal na varnem in v bližini vas, si zagotovite svoje posteljice za dojenčke že danes na spletni strani podjetja Baby nega, kjer najdete najbolj kvalitetno opremo, ki jo boste potrebovali v prvem letu. Ker pa je dan danes vsa ta oprema zelo draga, si lahko izberete najem posteljice za dojenčke, kjer vam opreme ni treba kupiti, ampak si jo lahko izposodite za približno šest mesecev, saj bo po šestih mesecih dojenček že preraste posteljico in bo takrat potreboval novo. Za dodatne informacije jih kontaktirajte na njihovo telefonsko številko ali email naslov, katera sta navedena na dnu njihove spletne strani. Z veseljem bodo odgovorili na vsa vaša vprašanja in vam pomagali predlagati kakšen izdelek je primeren za vas oziroma vaše najmlajše.

Kaj je pomembno, da nudijo posteljice za dojenčke? Pomembno je, da nudijo občutek bližine staršev, vonja in dotika in predvsem najbolj varnost. Zato je zelo dobra zadeva ”co-sleeping”, kjer dojenček in mamica spita skupaj brez kakršnih koli ovir, saj se posteljica fiksira na starševsko posteljo. Tudi dojenje je tako veliko lažje. To je bolj varno, kakor, da dojenček spi med partnerjema, saj nikoli ne vemo kaj delamo med spanjem in kako bi lahko poškodovali dojenčka med tem. Le naslonjena roka na dojenčku lahko zaustavi njegov dih zaradi teže, ki je še ne more prenesti. Izognite se morebitnim nevarnostim in si zagotovite varne, fiksne posteljice za dojenčke že danes.

No sedaj veste kam po svoje posteljice za dojenčke ali kaj drugega, kot na primer avto sedeže, tehtnice, prsne črpalke, grelce mleka, zvočne monitorje, elektronske varuške in še kaj bi se našlo. Njihovo ponudbo si poglejte na spletni strani, ter si izposodite ali kupite svojo opremo že danes, da ne boste kupovali vsega zadnji čas, ter si tako natrpali urnik.

Previous post Najem poslovnih prostorov, Ljubljana jih ponuja veliko
Next post Povečanje ustnic je postal velik trend