Savna je koristna za naše zdravje, kar so ugotovili naši predniki že zdavnaj. Vaših so savne naredili iz lesa ali živalske kože ali pa so uporabili votline, v njih zakurili in obesili nad ogenj kotel z zelišči. Današnje savne niso nič drugačne, delujejo na enak princip. Razlika je v tehnologiji, ki se je močno izboljšala. Zato je nakup savne danes dosegljiv prav vsakemu žepu. Kako je to mogoče? Ker je moderna savna dejansko en večji sod, ki pa je dovolj majhen, da se ga lahko postavi v vsako stanovanje, vikend, hišo, teraso, lopo, garažo ali kamor koli imate prostor. Po uporabi pa savno lahko enostavno pospravite, če želite imeti več prostora doma.

savna

Savna sod je primerna tudi za podjetja. Če imate majhen prostor, ki se ga lahko zapre, potem imate lahko super kotiček za sproščanje ter ohranjanje zdravja na delovnem mestu. Nekateri delajo ves dan tako, da je dobro, da si vmes za 15 minut privoščijo sproščujočo savno z zdravilnimi zelišči in eteričnimi olji. Ne boste verjeli, kako vam bo to pomagalo, da boste potem bistveno bolj storilni. Savna sod je posebna nova tehnologija, ki je za telo zelo zdravilna. Grez a lesen sod, iz katerega ven gleda vaša glava, ko se vanj goli ali v kopalkah zaprete.

Ta savna odlično deluje na vaše telo. Uporabite lahko eterična olja. Med potenjem se bodo strupi izločali skozi kožo in telo se bo tako razstrupilo. Vaša ledvica in jetra bodo zato delovala bistveno bolje. Krvni obtok bo uravnotežen, srce bo pospešilo ritem, živčevje pa se bo umirilo. To bo super sprostitev ter olajšanje za vaše celice. Ker bodo možgani na hladnem, boste imeli med savnanjem in še po tem povsem trezno glavo, ker za možgane ni dobro, da so na vročem. Za savnanje ne potrebujete več kot 20 minit in ni treba da to počnete v sak dan, ampak po potrebi.

izdelava fasad Previous post Kakovostna izdelava fasad je pomembna za vašo stavbo
apartmaji kranjska gora Next post Apartmaji Kranjska Gora Šteblaj