Stolčki za hranjenje so raznovrstni za dojenčke in malo večje otroke, najdete pa jih tukaj https://www.mali-vragci.si/otroska-oprema/stolcki-za-hranjenje in jih naročite domov ter jih dobite po pošti v nekaj dneh. Dejansko so stolčki za hranjenje odličen pripomoček za starše, da je otrok skoncentriran na jed in da se vmes še nekoliko zamoti z igračami, če so na stolčku ali ob njem. Otrok tudi, ko ga posadite na tak stolček točno ve, kaj sledi, da to pomeni rutino hranjenja. Ker imajo otroci radi rituale in rutine, da vedo, kaj lahko pričakujejo in se varno počutijo, imajo tudi stolček za hranjenje radi.

stolčki za hranjenje

Stolčki za hranjenje spodbujajo tek malčku, ki lahko joka tudi zato, ker je lačen. Otrok joka vedno, če mu kaj ne odgovarja, ker se tako naravno odziva na stres, ki mu ga povzroča pomanjkanje in nezadovoljitev neke potrebe. Stolčki za hranjenje pa so narejeni tako, da so udobni in da lahko mačka zavarujejo pred tem da bi padel s stola in se poškodoval.

Na ta način lahko malček tudi sedi zraven mize skupaj s starši, tako da jim je enakovreden, kar je za mačka velika zadeva, ker se mu zdijo odrasli kot neki velikani in so zanj mize nedosegljive. Če pa sedi na stolu za hranjenje, ki je visok, bo imel povsem drugačno perspektivo in občutek sprejetosti, kar je za samozavest malčka zelo pomembna zadeva.

Kvalitetni stolčki za hranjenje so del zdravega malčkovega razvoja in so priročni pripomoček za vas, da lahko mu nudite najboljše, ker si seveda otrok to zasluži. Če boste imeli več otrok, pa ga lahko shranite za naslednjega otroka tako, da bo večkrat uporaben. Poglejte široko ponudbo različnih modelov, ki so izdelani iz raznih materialov, tudi iz lesa in izmerite tako barvo, ki vam ustreza. Če je vaš malček zadovoljen, rad je in se smeji, boste gotovo tudi zadovoljni vi kot starš.

Poročni fotograf Previous post Poročni fotograf pomaga pri ustvarjanju najlepših spominov
Električni motorji Next post Električni motorji so prihodnost