Greste v Rusijo, pa bi radi poznali vsaj osnove sporazumevanja? Ste v poslovnih stikih z Rusi, ampak vas moti, da se morate z njimi pogovarjati v angleščini? Bi se preprosto radi naučili ruščine? Edina prava pot je tečaj ruščine! Intenzivni tečaji ruščine so na voljo v Karnionu, kjer imajo več kot dovolj znanja in izkušenj, da vas tujega jezika naučijo v tolikšni meri, kot si morda sploh ne predstavljate.

Tečaj ruščine

Če ste že slišali za učenje v alfa stanju, potem veste, da to poteka nekajkrat hitreje kot običajno sedenje za knjigami in učbeniki. Pri takšnem učenju gre za pomnjenje v dolgoročnem spominu, kar povzroči, da si besede, stavke in pogovore, ki jih poslušate, zapomnite res na daljši rok in ne le za en dan. Poleg tega tu tečaj ruščine poteka tudi tako, da vsakega tečajnika obravnavajo individualno. Pomembni so torej pogovori z učiteljem – o tem, koliko že znate, za kakšne namene bi radi nek jezik znali, kaj vse bi se radi še naučili. Tečaj ruščine tu poteka na najbolj naraven način, torej zlasti s poslušanjem, seveda pa bo nekaj treba narediti tudi na izgovorjavi.

Ker je ruščina slovanski jezik, z izgovorjavo sploh ne boste imeli večjih težav, prav tako se je boste veliko lažje naučili kot na primer nemščine ali katerega drugega jezika, ki ni podoben slovenskemu. Tečaj ruščine pri Karnionu je resnično intenziven, vendar prinaša neverjetne rezultate. Sprva vas seveda malce testirajo, na kateri stopnji znanja ruščine ste, potem pa vas vzamejo v roke in v dveh tednih naj bi že znali resnično veliko. Vsekakor pa tečaja ne jemljite kot nujno zlo, temveč ga skušajte sprejeti kot igro – sproščeno, brez obveznosti. Tako bo učenje dalo še boljše rezultate, vi pa boste zadovoljni planirali naslednji dopust v Rusijo! Tečaj ruščine vam bo pomagal, da boste dejansko tudi spregovorili v ruščini, ne je le razumeli, zato si vzemite čas in obiščite Karnion, kjer se vam bodo popolnoma prilagoditi ter vam oblikovali tečaj, s katerim boste zablesteli.

Previous post Stenske nalepke uporabljajo tudi v podjetjih
Next post Zakaj vse se uporablja 3d tiskalnik?