Že je prišel spet čas norih ponudb in znižanj v trgovinah. To je črni petek 2020, ki je zadnjih nekaj let tudi v Sloveniji in prišel je iz Amerike. Že kar nekaj tednov prej pa v reklamah in na reklamnih panojih zaznamo kako nas potrošnike trgovci vabiti s svojimi popusti do njihovih storitev in se začne v začetku novembra.

Nekatere trgovine, industrije in podjetja si zaradi tega več tednov prej delati zaloge in pozivati ljudi k nakupu. Večino časa je črni petek 2020 namenjen temu da pospravijo skladišča in se znebijo oblačil prejšnjih kolekcij, zato, da imajo potem prostor za naprej. Črni petek 2020 pa ima tudi veliko različnih izmišljenih zgodb namenjenim kupcem priti do znižanih artiklov. Zaradi takih posledic je prišlo tudi do slabih novic, kajti je leta 2006 zaradi takih znižanj umrlo 10 ljudi, ker so se grobo prerivali med nakupovanjem. Zato najbolj aktivni kupci svoje nakupe preučijo že nekaj dni pred tem dnem, da se izognejo določenih tveganj, v nekaterih primerih pa postavljajo pred trgovine šotore v katerih prenočujejo, ti pa zatirajo pot reševalnim vozilom in gasilcem v primeru nesreče.

black firday

Preden se podate v nakupe go bo črni petek 2020 najprej premislite nekaj stvari. Zato imate tukaj šest nasvetov katere upoštevajte če ne želite dodatnih problemov. Najprej kupite le tisto kar res potrebujete in če je nek artikel katerega ne potrebujete vendar je znižan na tako nizko ceno da vas privlači se ne dajte saj boste še vedno zapravili tisti denar po nepotrebnem. Pred odhodom od doma si  pripravite seznam in zraven si zamislite določeno vsoto denarja, ki ste jo pripravljeni zapraviti. Glejte pa tudi na kvaliteto izdelkov, tako da primerjate tudi malo cene, ki so bile pred znižanji. Bodite pozorni na ceno in ne na prihranek, ki ga boste imeli od določenih artiklov in se ne pustite zmesti norim znižanjem, ter zapravili več kot bi ponavadi, ko bo črni petek 2020.

Previous post Pravilno opravljena imobilizacija
Next post Poročne obleke za poročno slavje