Iščete tudi vi preprosto rešitev kako poskrbeti, da bo vaš prostor izgledal sodobno ali celo elegantno? Fototapete vam lahko pri tem pomagajo saj predstavljajo hitro rešitev s katero se da na zelo lep in enostaven način popestriti izgled predprostora, dnevne ali otroške sobe ali celo kakšne pisarne.

Fototapete so v zadnjih letih postale zelo priljubljene saj omogočajo, da se na visokokakovostno folijo natisne motiv po vaši želji, ki ga lahko nato namestite na steno ter tako posodobite njen izgled in ustvarite vašemu prostoru nek nov pridih. Njihova namestitev je res preprosta in hitra je pa priporočljivo, da pri nameščanju fototapete večjega formata sodelujeta vsaj dve osebi saj boste le tako lahko omogočili pravilno oz. ravno namestitev.

fototapete

V primeru, da se po določenem času odločite, da bi želeli stensko fototapeto, ki ste jo namestili odstraniti in nadomestiti z novo lahko to storite brez težav saj jo lahko enostavno odstranite, brez da bi pri tem poškodovali steno. Po odstranitvi pa lahko na isto mesto namestite novo.

Vas zanima kako do fototapete po meri na enostaven način? Obiščite spletno stran na zgornji povezavi in izpolnite obrazec v katerem sporočite vaše podatke ter podatke izmerjene stene na katero bi zadevo želeli namestiti. V kratkem boste prejeli nazaj informativno ponudbo z ceno za izdelavo in namestitev kjer koli po Sloveniji. Lahko pa se odločite, da boste zadevo namestili tudi sami saj je vse skupaj zelo preprosto. Kvalitetna folijo namreč omogoča enostavno namestitev tako, da folijo na začetku odlepite za širino nekaj centimetrov in jo namestite vodoravno na površino. Potem pa je najlažje, da vam nekdo na drugi strani poprime konec fototapete in jo pridrži na pravi višini vi pa samo počasi odstranjujete spodnji del pod katerim je lepilo in izpodrivate zrak ter tako namestite fototapeto.

Ne čakajte in naročite svoje fototapete še danes ter popestrite izgled vaših prostorov hitro in enostavno.

Previous post Najboljša zapornica za vas
pranje avtomobila Next post Učinkovito pranje avtomobila