Slaba ustna higiena in tudi nereden obisk zobozdravnika lahko pripeljeta do veliko težav z vašimi zobmi. Ena izmed teh je tudi izguba zob. Tega si zagotovo ne želite. Seveda je pa lahko razlog tudi kakšna nesreča in si zob zlomite. Kakorkoli že danes zobozdravniki poznajo rešitev tudi zato. Implantat je najpogostejša izbira zobozdravnikov ob vaši izgubi zob. Ta bo to nadomestil in zraven tega izgleda tudi čisto naravno, kar je res super, če nočete da kdo kdaj koli izve, da ste pa izgubili kakšen zob.

implantant

Implantat ni ravno poceni rešitev, če izgubite zob. Ampak vseeno pa tudi kakršnakoli druga rešitev tudi ni poceni. Zaradi tega je tudi vredno, da pazite na vaše zobe in še najpomembnejše, da redno obiskujete zobozdravnika. Tako lahko tudi izgubo zob preprečite, vseeno pa se vam bo to zagotovo naredilo na stara leta. Same implantate vam vstavijo s kirurškim posegom. Ne rabi pa vas nič skrbeti, ker to nič ne boli in nič ne boste čutili. Dali vam bodo lokalno anestezijo. Pred vsem tem pa vas bodo tudi dobro pregledali oziroma vsaj vašo ustno votlino. Da boste primerni za implantat je prvo najpomembnejše, da pa imate dobro ustno higieno. Zavedajte se da bodo to pogledali najprej in zato poskrbite za to. Potem pa morate imeti tudi čisto zdrave dlesni. Osebam, ki imajo vnete implantata ne dajo in vas bodo zavrnili.

Imate pa tudi različne ambulante in to tudi pomeni, da implantat oziroma vsaditev le tega stane različno. Najboljša izbira za vas je Kirurgija Debevc. Tukaj se bodo res potrudili in z rezultatom boste potem tudi zadovoljni. Morate pa potem še vedno skrbeti za vaše zobe, da ne izgubite še implantata. Boste pa z implantatom z veseljem kazali vaš nasmeh oziroma vaše zobe. To je res super rešitev za vse, ki se borite z izgubo zob in iščete rešitev.

Previous post Planina nad Vrhniko išče zaklad
Next post Garažna vrata