Ste že slišali za smrekovo mazilo in bi ga zdaj tudi radi preizkusili, potem preverite ceno smrekovega mazila. Smrekovo mazilo in vsi ostali Smrekovit izdelki so izdelani iz slovenske smrekove smole in jih v podjetju izdelujejo že od leta 1990. Smrekovo mazilo – cena vseh izdelkov je nizka, kljub njihovi vrhunski kvaliteti, saj v podjetju želijo, da so njihovi izdelki dostopni vsem, ki jih potrebujejo. Vsi Smrekovit izdelki so popolnoma naravni in ne vsebujejo nobene umetne snovi, zato so učinki vseh izdelkov enaki, razlikujejo se le po načinu uporabe in svojih lastnostih. Vsi izdelki, ki jih proizvajajo v podjetju Smrekovit imajo bodisi certifikat bio Slovenija, bodisi vegan Slovenija.

smrekovo mazilo cena

Smrekovo mazilo – cena in pomembne informacije

Glavna lastnost Smrekovit smrekovega mazila je, da je narejeno iz smrekove smole iz slovenskih gozdov na maščobni osnovi, zato je na otip mastno in se težje absorbirajo v kožo od smrekove kreme. A povejmo še enkrat, da je popolnoma naravno. Smrekovo mazilo (cena) Smrekovit Klasik izdelujejo že od leta 1990. Ivo Konc je takrat v Naklem pri Kranju izdelal prvo smrekovo mazilo za trg v tem delu Evrope in njegova neverjetna uporabnost ter učinkovitost se je preko prijateljev in znancev v enem letu razširila po vsej tedanji Jugoslaviji. Tako smrekovo mazilo (Smrekovit Klasik) kot tudi smrekovo mazilo s hladilnim učinkom (Smrekovit Ekstra) sta izdelana in 100 % naravnih sestavin in vsaj 60 % iz sestavin iz ekološke pridelave, kar dokazujejo z bio certifikatom. Kako izbrano smrekovo mazilo uporabljati in za kaj vse je učinkovito, pa si preberite na njihovi spletni strani.

Smrekovo mazilo – cena

Če vas zanima konkretna cena smrekovega mazila, vam lahko zaupamo, da je cena izdelka zelo ugodna. Večje pakiranje kot izberete, manj boste plačali za izdelek. Zato ne odlašajte in smrekovo mazilo (cena) naročite še danes, verjemite, da vam ne bo žal, nad izdelkom boste navdušeni.

domofon s kamero Previous post Domofon s kamero: odličen način za ohranjanje vaše varnosti
transparenti Next post Transparenti za kar najboljšo prepoznavnost