Se sprašujete, kako predstaviti svoj izdelek ali storitev tako, da ga bo naenkrat videlo kar največ ljudi? Pri tem vam lahko pomagajo transparenti in cerade, ki jih za vas potiska Magma Media. Podjetje odlikuje hitrost izdelave, ugodna cena, vašim željam se prilagodijo ter izjemna kakovost materialov, ki jih pri svojem delu uporabljajo.

Transparenti po vaših željah in potrebah

V njihovi ponudbi lahko izbirate med čezcestnimi dvostranskimi transparenti, reklamnimi transparenti, transparenti za različna praznovanja, promocijskimi transparenti za na primer različne dogodke, ipd. Za tiskanje uporabljajo le najbolj kakovostne in odporne materiale, ki so odporni na različne vremenske razmere, od snega, dežja do sončne pripeke. Svoje naročilo lahko oddate kar preko spleta – obiščete njihovo spletno stran in pošljete preko obrazca svoje povpraševanje. V najkrajšem možnem času, vam bodo odgovorili in poslali ponudbo. Potem pa se boste odločili, ali ponudbo sprejmete ali ne. Na tem mestu še povejmo, da je od samega naročila pa do končne izvedbe v večini primerov le 24 ur. Zato ne odlašajte in naročite želene transparente.

Transparenti – tisk po vaših željah

Transparenti, ki jih potrebujete za promocijo vaših storitev ali izdelkov, so lahko v popolnosti izdelani po vaših željah. Transparenti so lahko izdelani iz mash platna ali PVC materiala. Barvo in ton barve izberete sami, saj so transparenti lahko po želji temne, vpadljive ali pa nežne pastelne barve. Sami transparenti so na voljo v najrazličnejših dimenzijah, ki ustrezajo paleti različnih potreb in željam strank. Na tem mestu še povejmo, da so transparenti lahko enostranski ali pa dvostranski.

transparenti

Kakovostni transparenti po zelo ugodni ceni

V podjetju za večje kvadrature lahko ponudijo standardno ugodno ceno 10 €/m2; za naročila velikosti pod 10m2 pa določijo ceno glede na zahtevnost izvedbe samega naročila. Če želite izvedeti točno ceno za želen transparent, potem oddajte povpraševanje v obrazec na spletni strani in za vas bodo pripravili neobvezujoč informativni izračun. Potem pa se sami odločite, ali jo boste sprejeli ali ne. Magma media je odlična izbira tudi v primerih, ko se vam zelo mudi, saj vam naročilo potiskajo vse do končne izvedbe v 24 urah. V nekaterih primerih traja celotno delo malce dlje. Že ob naročilu vam bodo glede na zahtevnost tiskanja transparenta, povedali, kako dolgo boste čakali na želeni transparent. Zato ne odlašajte in naročite transparent, kot si ga želite in potrebujete še danes, da bo služil svojemu namenu že v naslednjih dneh. Ne pozabite, da so transparenti kot promocijsko sredstvo prava izbira za vsako podjetje.

smrekovo mazilo cena Previous post Smrekovo mazilo – cena izdelka je zelo ugodna
coworking prostor Next post Zakaj je coworking prostor najboljša izbira za delo