Lamelna pergola je sinonim za sodobno senčenje teras in vrtov. Deluje s pomočjo električnega motorja tako, da lahko lamele premika. S tem pa na teraso ali vrt spusti več ali manj svetlobe, streho pa lahko povsem zapre, če so padavine. Kakovostna lamelna pergola je učinkovit način senčenja teras in vrtov ter njihova zaščita pred padavinami, da ne poškodujejo terase in tal.

lamelna pergola

Si želite podaljšati uživanje na svežem zraku, ki je tako zelo pomemben za človekovo zdravje, v pozne jesenske ali celo zimske dni? Potem je idealna rešitev za vas kakovostna lamelna pergola, izdelana v celoti v Sloveniji v inovativni proizvodnji slovenskega družinskega podjetja. Lamele boste lahko premikali s pomočjo daljince, ki upravlja električni motor, ta pa obrača lamele tako, da lahko na teraso spustijo veliko sončne svetlobe, ko jo potrebujete, ali pa na pol zasenčite teraso, lahko jo tudi povsem pokrijete v samo eni minuti, preden začnejo padavine, dež ali toča uničevati teraso, vrt ali dvorišče.

Lamelna pergola bo zaščitila tla in teraso pred korozijo, hkrati pa bo vam dala dovolj dobro zavetje tako pred soncem kot pred padavinami, da boste lahko nemoteno uživali na svežem zraku kar na svoji terasi ali dvorišču. V časih virusov je to še kako pomembno, saj smo preveč obremenjeni s pisarniškim delom in umetnimi lučmi ter klimami, da telo resnično potrebuje nekaj časa biti zunaj, na svežem naravnem zraku.

Lamelna pergola je odlična rešitev za vso vašo družino. Otroci bodo lahko se igrali zunaj, kjer jim lahko postavite tudi igrala, ne da bi jih opeklo sonce ali zmočil dež. Med padavinami lahko ostanejo kar zunaj in opazujejo naravo, ki se spreminja ter se biologije učijo kar tam, iz prve roke. Hkrati jih imate na očeh, da so varni in sami postorite lahko nemoteno svoje delo. V času kosila bodo tudi pri roki ali pa lahko skupaj kosite kar zunaj.

Previous post Sodobne karnise za zavese
Next post Moderne kuhinje z otokom Ewe