Praznovanje rojstnega dneva je aktivno doživetje, ki ga predvsem otroci komaj pričakujejo vsako leto. Otroška igralnica bo poskrbela, da bodo vaši otroci aktivno preživeli svoj rojstni dan v družbi svojih sovrstnikov. Več informacij najdete na https://www.barabin.si/igralnica-za-otroke/. Poskrbite, da bodo otroci skupaj s sovrstniki izurili svoje motorične in druge spretnosti ter uživali v igri.

Otroška igralnica Barabin bo poskrbela za aktivno preživet rojstni dan v sklopu tematskih animacij in zabavi z igrali. Prava posebnost igralnice pa je tudi maskota medvedek Barabin, ki bo poskrbel za prijetno rojstnodnevno zabavo pri katerih boste starši popolnoma brez obveznosti. Vse kar morate storiti je da rezervirate prost termin ter poskrbite, da se otroci zberejo v naši igralnici. Mi pa poskrbimo za vse ostalo.

Otroška igralnica Barabin se nahaja v Grosuplju in je na voljo vse dni v tednu. Namenjena je za otroke različnih starostnih skupin saj je sodobno opremljena in ima na voljo različna igrala, ki poskrbijo, da se prav za vsakega najde neka igra v kateri lahko uživa.

otroška igralnica

Starši se lahko odločite med dvemi opcijami. Prva opcija je najem igralnice. Pri tej opciji sami poskrbite za zabavo vaših otrok ter njihovo varnost. Cena najema igralnice se giblje od 30-45€ (odvisno od izbranega termina). Velja opozoriti, da morate igralnico pospraviti oz. vrniti v stanje v katerem ste jo prejeli. Torej pobrati smeti in pospraviti razmetane igrače.

Otroška igralnica Barabin pa ponuja tudi drugo opcijo, ki je še bolj priljubljena med našimi obstoječimi strankami. Gre se za najem ekipe animatorjev, ki poskrbijo, da bo rojstnodnevna zabava potekala pod skrbnim nadzorom dveh prijaznih zabavljačev, ki bosta poskrbela za odlično zabavo ter varno igro. Ob izbiri te opcije za najem igralnice ne plačate nič, pač pa plačate samo najem animatorjev. Otroška igralnica ponuja pester nabor tematskih animacij, ki bodo poskrbele, da se bodo vaši otroci prelevili v junake z risank in filmov.

Ob vsej tej igri pa ne smemo pozabiti tudi na obvezno pogostitev. Namreč ob vsej tej igri se morajo otroci tudi malo odpočiti in “pomalicati”.

Če se približuje rojstni dan vašega otroka vi pa še nimate primerne lokacije za praznovanje nas pokličite ter rezervirajte prost termin. Pohitite saj se prosta mesta hitro polnijo otroška igralnica pa lahko sprejme le določeno število terminov. Pokličite nas ali pa nam pošljite povpraševanje preko spletne strani www.barabin.si

tisk transparentov Previous post Kakovosten tisk transparentov za vsako podjetje
počivalniki Next post Kakšne prednosti nudijo počivalniki doma ali v pisarni