Prenavljate kuhinjo? Ko izbiramo novo opremo za kuhinjo, želimo izbrati le najboljše. Zelo je pomembno, kakšen štedilnik bomo izbrali, saj ga bomo uporabljali vsak dan. Sedaj je pravi čas, da stopite v korak s časom in si privoščite steklokeramični štedilnik.

V zadnjih tridesetih letih se čedalje več uporabljajo steklokeramični štedilniki. Štedilniki na plin so zastareli. Steklokeramični štedilniki imajo veliko več prednosti, kot so, lažje čiščenje, hitro kuhanje in manj porabimo za stroške. Če pa pogledamo s strani ekologije, je nujno potrebno zmanjšati količino plastičnih odpadkov.  Saj veste kako težko je zdrgniti umazanijo iz plinskega štedilnika in koliko gobic uporabimo za to. Z določenimi čistili za steklokeramične štedilnike lahko enostavno odstranimo madeže tako, da štedilnik s krpo obriše samo enkrat.

Steklokeramični štedilnik

Sedaj tudi ni potrebno menjati jeklenke za plin, ker za segrevanje uporabljamo elektriko.  Veliko steklokeramičnih štedilnikov ima zraven tudi pečico, katere delujejo veliko boljše in imajo veliko več nastavitev. Predstavljajte si, da je božični večer, imate doma večerjo, vam zmanjka plina in tako boste ostali brez večerje. Steklokeramični štedilnik reši tudi take zadeve.

Če primerjamo steklokeramični štedilnik in štedilnik na plin, recimo da želimo skuhati kavo, in bo na električnem štedilniku kava zavrela veliko hitreje kot na štedilniku na plin. Tako lahko tudi prihranimo na našem času in zjutraj hitreje pridemo do kave. Se pa tudi hitreje ohladi kot štedilnik na plin.

Je pa tudi res, da so plinske jeklenke precej nevarne. Kolikokrat je že prišlo od večjih eksplozij zaradi jeklenk. Zamislimo si, da nam v stanovanju na jeklenki pušča plin, in to mi ne opazimo, na to pa nekdo v stanovanju prižge luč ali vžigalnik. Precej hitro lahko pride do eksplozije, če nismo previdni.

Podjetje Štedilniki Emundia vam ponuja veliko izbiro steklokeramičnih štedilnikov. Podjetje se nahaja v Ajdovščini. Za več informacij pa obiščite njihovo spletno stran. Obiščite jih še danes!

Previous post Parketi
Next post Zdravstveno zavarovanje pri zavarovalnici Prva