Legice so zopet moderne in super poudarijo postavo. Lahko jih nosite tako za prireditve, v službi ali tudi pri rekreaciji in doma. Izbrati morate le prave legice za pravo priložnost. Za na lepše boste gotovo izbrale take, ki imitirajo usnje lai so modro kreirane, medtem ko za šport boste izbrale športne, primerne za tako vrsto rekreacije. V obeh primerih boste pa izgledale fantastično. To so luštne hlače, kise tesno prilagodijo telesu, poudarijo obline in hkrati ne ovirajo pri hoji lai pa pri rekreaciji, kar je res super in nasprotno od krila.

legice

Kakšne legice pa si boste ve izbrale? Bodo imitirale usnje, ali bodo iz blaga? Lahko so črne, sive, pisane ali katerih drugih bolj živih barv, odvisno je, kaj vam je bolj všeč. Okusi so pač različni in prav je tako. Če še nikoli niste nosile legic, je čas, da jih preizkusite tudi na sebi in vidite, kako super je. Tudi drugim boste zagotovo všeč. Seveda jih lahko kupite prijateljici tudi za darilo. Enako velja za moške, če želite svoje drage dame presenetiti z inovativnim darilom, kupite legice zanje, mere pa gotovo poznate mar ne.

Starejše generacije boste gotovo vedel, da so legice dejansko pajkice, ki so bile popularne že od 80-ih naprej v prejšnjem stoletju. Dejansko so jih nosili tudi moški. In če zgodovina prav ve, so jih nosili tudi v času Robina Hooda, to pa je kar nekaj časa nazaj. Tako tkanine je zelo elastičen in prilagodljiv telesu, ni pomembno, lai malo shujšate sali se zredite, bodo tik ob vašem telesu.  kombinirate ali jih lahko z majicami, tunikami in bluzami ter usnjem.

Nekatere legice lahko imitirajo tudi jeans, kar je res super. Dobijo pa se lahko za poleti, tiste so tanjše in debelejše za pozimi.  Velikokrat pa so lahko tudi okrašene z zadrgami in drugimi okraski. Največkrat izberejo črne, ker se skladajo listo z vsemi kosi oblačil.

mizarstvo Previous post Kaj vse zmore narediti kakovostno mizarstvo po vaši meri?
Next post Tapkanje za pomiritev živcev